---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Atamaz kırarım o elini :Ç
Director23 Banned 2 Ağu 2012 #3,721 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Atamaz kırarım o elini :Ç
buğlem Bayan Üye 2 Ağu 2012 #3,722 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? bnde kırarım o elini
Director23 Banned 3 Ağu 2012 #3,725 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Atarsa ben de atarım
parasite Kayıtlı Üye 4 Ağu 2012 #3,728 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? tepkisiz gözlerle yüzüne bakarım sadece anlayacağını anlar zaten ...
---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? tepkisiz gözlerle yüzüne bakarım sadece anlayacağını anlar zaten ...
LaZZkopateLLa Bayan Üye 4 Ağu 2012 #3,729 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? hasta ,birşey yapmam. iyileşsin görür o xD
SessizKiz Bayan Üye 4 Ağu 2012 #3,730 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Onun yanından Giderim
parasite Kayıtlı Üye 4 Ağu 2012 #3,731 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? gözlerimle atacağım lazer ışınıyla küle çeviririm kendisini ...xD (çaktırmayın Clark benim göbek adım xD)
---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? gözlerimle atacağım lazer ışınıyla küle çeviririm kendisini ...xD (çaktırmayın Clark benim göbek adım xD)
SessizKiz Bayan Üye 4 Ağu 2012 #3,732 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? MAddem öyle Bende ona atarım
LaZZkopateLLa Bayan Üye 4 Ağu 2012 #3,733 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? saçbaş dalarız hahaha
SessizKiz Bayan Üye 4 Ağu 2012 #3,734 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Atarım Yaniden
Director23 Banned 4 Ağu 2012 #3,737 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Tokat manyağı yaparım xD
Director23 Banned 4 Ağu 2012 #3,740 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Bi terbiyesizliğimi görürsen vur abla Sesimi çıkarmam
---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Bi terbiyesizliğimi görürsen vur abla Sesimi çıkarmam