---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? atmaz.
yesil83 Bayan Üye 30 Mar 2012 #2,845 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? ben birsey demem, ALLAH der, ablaya el kaldirirsa ALLAH tas eder tas atmaz.
---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? ben birsey demem, ALLAH der, ablaya el kaldirirsa ALLAH tas eder tas atmaz.
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 30 Mar 2012 #2,846 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Ahiretteki sevdiklerine kavuştururum
yesil83 Bayan Üye 30 Mar 2012 #2,847 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? beni oldureceksin yani?? ah bunu senden beklemezdim joker... ustekini ben dovecegim, kac gundur gorunmuyor sitede diye....
---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? beni oldureceksin yani?? ah bunu senden beklemezdim joker... ustekini ben dovecegim, kac gundur gorunmuyor sitede diye....
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 30 Mar 2012 #2,848 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Kısaca brütüs diyebilirsin mor83 yaparım :H
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 31 Mar 2012 #2,851 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? atmaz
buğlem Bayan Üye 31 Mar 2012 #2,852 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? kafasına pc fırlatırım hahaha
B By SerhaT Kayıtlı Üye 31 Mar 2012 #2,853 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Nedenini sorarım.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 31 Mar 2012 #2,855 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? atmaz
ParadokS Kayıtlı Üye 31 Mar 2012 #2,859 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? atsında görelim.
yesil83 Bayan Üye 31 Mar 2012 #2,860 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? _JOK3R_' Alıntı: Kısaca brütüs diyebilirsin mor83 yaparım :H Genişletmek için tıkla ... Desene ayran ictik ayri dustuk..oyle olsun bakalim Paraoks Atan, karsiligini alir bundan sonra Boyle guvendigin bile atarsa karsiliksiz kalmaz
---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? _JOK3R_' Alıntı: Kısaca brütüs diyebilirsin mor83 yaparım :H Genişletmek için tıkla ... Desene ayran ictik ayri dustuk..oyle olsun bakalim Paraoks Atan, karsiligini alir bundan sonra Boyle guvendigin bile atarsa karsiliksiz kalmaz