---> üStteki sAna mİsafirliĞe....... ne isterse onu
buğlem Bayan Üye 7 Ara 2011 #102 ---> üStteki sAna mİsafirliĞe....... kahva yaparım sorada fal bakarız
eslem61 Bayan Üye 7 Ara 2011 #103 ---> üStteki sAna mİsafirliĞe....... ewt selma bana fal bakar.. güzel bakıyo.. bnde ona pasta yaparım
---> üStteki sAna mİsafirliĞe....... ewt selma bana fal bakar.. güzel bakıyo.. bnde ona pasta yaparım
buğlem Bayan Üye 7 Ara 2011 #104 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... frambuazlı olsun ama börek açarım kendi ellerımle
eslem61 Bayan Üye 7 Ara 2011 #105 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... olur franbozlı yaprım iste yetrr.. kekk yaprım yanınada çayy
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... olur franbozlı yaprım iste yetrr.. kekk yaprım yanınada çayy
buğlem Bayan Üye 7 Ara 2011 #106 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... domates soslu mantı yaparım
buğlem Bayan Üye 7 Ara 2011 #107 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... differentgirl' Alıntı: domates soslu mantı yaparım Genişletmek için tıkla ... yanlış oldu salça soslu
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... differentgirl' Alıntı: domates soslu mantı yaparım Genişletmek için tıkla ... yanlış oldu salça soslu
eslem61 Bayan Üye 7 Ara 2011 #111 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... ayy süpersinn..... canı ne çekerse onu yaparım
Lahuti Bayan Üye 7 Ara 2011 #112 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Misafir ol gel bana börekler acayım sana xD
eslem61 Bayan Üye 7 Ara 2011 #113 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... saol canım sen istee herşeyi yaparım
D 'DiLek Bayan Üye 7 Ara 2011 #115 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... sarma sarariz artik xD
Halitkarabela Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #116 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Hoşgeldi safageldi ALLAH ne verdiyse yer içerdik
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #117 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... pasta börek açar yeriz :H
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 8 Ara 2011 #118 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... çay börek falan ne isterse
eslem61 Bayan Üye 8 Ara 2011 #119 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... buyursun gelsin istrse kalsın.. ne isterse yaaprımm