---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Bende yanına kek yaparım :pp
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 14 Şub 2016 #1,001 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Bende yanına kek yaparım p
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 14 Şub 2016 #1,002 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Çay da yaparız p
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 14 Şub 2016 #1,003 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Çayın yanına börek p
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 14 Şub 2016 #1,004 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Birde kısır p
Turquaze Kayıtlı Üye 14 Şub 2016 #1,005 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Sabah gelirse Çay + Çeşit çeşit Börek,Poğaça,Simit Tabağı Akşam Gelirse önce barbekü sonrasında Sınırsız Çay + Kokteyl Kuruyemiş. İlerleyen zamanlara Türk Kahvesi + Lokum
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Sabah gelirse Çay + Çeşit çeşit Börek,Poğaça,Simit Tabağı Akşam Gelirse önce barbekü sonrasında Sınırsız Çay + Kokteyl Kuruyemiş. İlerleyen zamanlara Türk Kahvesi + Lokum
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 14 Şub 2016 #1,006 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Barbekü seviyor bildiğim kadarıyla, barbekü yapardım. :R
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Barbekü seviyor bildiğim kadarıyla, barbekü yapardım. :R
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 17 Şub 2016 #1,008 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Adana Kebap ve Hatay'a özgü mezelerden.
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Şub 2016 #1,009 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? mangal. hönk tabi ki mangal. :eda: herhâlde mangal. :kikiki:
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? mangal. hönk tabi ki mangal. :eda: herhâlde mangal. :kikiki:
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 17 Şub 2016 #1,010 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? O masanın yanına alkol kullanıyorsa rakı yoksa şalgam
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? O masanın yanına alkol kullanıyorsa rakı yoksa şalgam
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Şub 2016 #1,011 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? ne ısterse
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 19 Şub 2016 #1,012 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Buyur gel abla
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 19 Şub 2016 #1,014 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? buyursun gelsin
Lilith Daughter of the Void Admin 19 Şub 2016 #1,015 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Su böreği. Su böreği yapıcam ben. İçimden su böreği yapmak geldi şu an sfsg
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Su böreği. Su böreği yapıcam ben. İçimden su böreği yapmak geldi şu an sfsg
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 19 Şub 2016 #1,016 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? --------
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 19 Şub 2016 #1,018 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? buyursun gelsin
Silencio Kayıtlı Üye 21 Nis 2016 #1,019 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Tanrı misafiri der kabul ederim.
*Lykia Bayan Üye 25 Haz 2016 #1,020 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Selinle gelsinler yemek hazırlardım.