---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? muhabbet
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 2 Kas 2015 #741 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? muhabbet
LocKe GururLan Bayan Üye 2 Kas 2015 #743 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Kapiyi acmam )
N Nuyageva Bayan Üye 2 Kas 2015 #744 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Cay doldururken haslarim .)
LocKe GururLan Bayan Üye 2 Kas 2015 #745 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Bana cay dolduruken arkasindan deper Kendi kazdigi kuyuya kendi duser xD
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Bana cay dolduruken arkasindan deper Kendi kazdigi kuyuya kendi duser xD
N Nuyageva Bayan Üye 2 Kas 2015 #746 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? .))) Cebine yasakli madde koyar,lanet olasi federalleri arar,temelli kurtulurum .))
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? .))) Cebine yasakli madde koyar,lanet olasi federalleri arar,temelli kurtulurum .))
LocKe GururLan Bayan Üye 2 Kas 2015 #747 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Sen telefonu cevirmeden cekerim ben o maddeyi )) Kek yaparim
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Sen telefonu cevirmeden cekerim ben o maddeyi )) Kek yaparim
N Nuyageva Bayan Üye 3 Kas 2015 #748 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Döverim! .)) Sütlac yapardim .)
LocKe GururLan Bayan Üye 3 Kas 2015 #749 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? ) Cola chips )
N Nuyageva Bayan Üye 3 Kas 2015 #750 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Diyet bisküvi,yesil cay .))
LocKe GururLan Bayan Üye 3 Kas 2015 #751 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Iyykk ) Gezmeye götürürdum )
N Nuyageva Bayan Üye 3 Kas 2015 #752 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Yolda azitirdim .))
LocKe GururLan Bayan Üye 3 Kas 2015 #753 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Kuytu kösede xD xD arabadan atardim
N Nuyageva Bayan Üye 3 Kas 2015 #754 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Arabasini yakardim .)
LocKe GururLan Bayan Üye 3 Kas 2015 #755 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? ) Kek yapardim
N Nuyageva Bayan Üye 3 Kas 2015 #756 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Kabak tatlisi yapardim uff .))
LocKe GururLan Bayan Üye 3 Kas 2015 #757 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Hep sevmedigim seyler yapion ha ) Kahve yapim bari gidecegi yok ))
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Hep sevmedigim seyler yapion ha ) Kahve yapim bari gidecegi yok ))
N Nuyageva Bayan Üye 3 Kas 2015 #758 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Lahana sarmasi .))
LocKe GururLan Bayan Üye 3 Kas 2015 #759 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Oleyy waa super yazilisinda bi karizma var ya Lahana Sarma ) Yogurt iyi gidio lahanayla
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Oleyy waa super yazilisinda bi karizma var ya Lahana Sarma ) Yogurt iyi gidio lahanayla
N Nuyageva Bayan Üye 3 Kas 2015 #760 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse Naparsın ? Yogurt mayalardim .))