---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... canım sıkılmaz
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 18 Eki 2015 #681 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... canım sıkılmaz
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 19 Eki 2015 #684 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... buyursun gelsin sohbet , yeme içme
buğlem Bayan Üye 19 Eki 2015 #685 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Ohoooo muhabbetin dibine vururuz
furkanndogu Kayıtlı Üye 20 Eki 2015 #686 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... şu ara çok yoğunum...
BadMatmazel توغبه Prenses 20 Eki 2015 #687 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Evde yokuz ailecek
furkanndogu Kayıtlı Üye 20 Eki 2015 #688 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... BadMatmazel' Alıntı: Evde yokuz ailecek Genişletmek için tıkla ... bizde yokuz:YYYYYYYYYYYY14:
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... BadMatmazel' Alıntı: Evde yokuz ailecek Genişletmek için tıkla ... bizde yokuz:YYYYYYYYYYYY14:
furkanndogu Kayıtlı Üye 20 Eki 2015 #690 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... ben hiç açmam:YYYYYYYYYYYY14:
N Nuyageva Bayan Üye 1 Kas 2015 #692 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Misafir ol gel bana börekler acarim sana .)
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 1 Kas 2015 #693 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... O istesin ben yaparım
N Nuyageva Bayan Üye 1 Kas 2015 #694 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Neler neler yapardim kuzuma .))
furkanndogu Kayıtlı Üye 1 Kas 2015 #695 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... kebap yerdik kardeşimle...acılı adana
BadMatmazel توغبه Prenses 1 Kas 2015 #696 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Evde yokum
furkanndogu Kayıtlı Üye 1 Kas 2015 #698 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... mantarlı,kremalı spagetti...şahane yaparım.parmaklarını bile....
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... mantarlı,kremalı spagetti...şahane yaparım.parmaklarını bile....
BadMatmazel توغبه Prenses 1 Kas 2015 #699 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Abimle otursun ben yokum
furkanndogu Kayıtlı Üye 1 Kas 2015 #700 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... oh bee çok ii olur,,,en azından dayak yemeden muhabbet ederiz...
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... oh bee çok ii olur,,,en azından dayak yemeden muhabbet ederiz...