---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Gelsin film izleriz :D
mortal00 Kayıtlı Üye 29 Eyl 2014 #561 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Gelsin film izleriz
BadMatmazel توغبه Prenses 29 Eyl 2014 #562 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Cikolata cips yerdik
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 29 Eyl 2014 #563 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... biz iftara çağrıldık oraya gidiyoruz başka zamana
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 29 Eyl 2014 #564 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Gelsin bana sarma yapsın
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 29 Eyl 2014 #565 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... öyle misafir varsa bana da gönder
BadMatmazel توغبه Prenses 29 Eyl 2014 #566 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Kalsın
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 29 Eyl 2014 #567 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Misafirliğe gel birde kalsın diyor işte busun renktaş gelsin
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Misafirliğe gel birde kalsın diyor işte busun renktaş gelsin
BadMatmazel توغبه Prenses 29 Eyl 2014 #568 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Kalsın gelmesin olcaktı renktaş
Moiralar Bayan Üye 7 Ara 2014 #572 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Eli boş gelmesin mümkünse
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 8 Ara 2014 #573 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... gelisn gelirken pasta getir
kaff Kayıtlı Üye 9 Ara 2014 #574 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... eli boş gelmesin yeter..iki duble rakı içer,iki sohbet ederiz..(rakı içmeyecekse müsait değilim)
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... eli boş gelmesin yeter..iki duble rakı içer,iki sohbet ederiz..(rakı içmeyecekse müsait değilim)
yesil83 Bayan Üye 9 Ara 2014 #575 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Gelirse asta botek vs. Yapariz borseyler ikramlik ) Hoş gelmiş sefalar getirmis.
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Gelirse asta botek vs. Yapariz borseyler ikramlik ) Hoş gelmiş sefalar getirmis.
toprakkokusu Bayan Üye 9 Ara 2014 #576 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Sohbet ederdik dertlesirdik
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 9 Ara 2014 #577 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... buyursun gelsin
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 9 Ara 2014 #579 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... çerez falan almayi unutma si
yesil83 Bayan Üye 9 Ara 2014 #580 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Herkes gelenden birsey istiyor )) nerede o eski misafir perverlik arkadaslar gelene ikram olur. Gelenden birsey istenmez Misafir ol gel bana börekler açarım sana
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Herkes gelenden birsey istiyor )) nerede o eski misafir perverlik arkadaslar gelene ikram olur. Gelenden birsey istenmez Misafir ol gel bana börekler açarım sana