---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Git dolaptan içki al kendine ve yayıl.
M Mastor Kayıtlı Üye 5 Kas 2012 #301 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Git dolaptan içki al kendine ve yayıl.
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 5 Kas 2012 #303 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... kendın pışır kendın ye
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 5 Kas 2012 #305 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... olsun beklerım
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 5 Kas 2012 #307 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... gelsin gelirken 2 ekmek getirsin
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 5 Kas 2012 #309 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... buyursun gelsin
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Kas 2012 #310 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... hos geldın kardes
Silencio Kayıtlı Üye 18 Kas 2012 #311 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Hoş geldiniz hanım efendi
kaff Kayıtlı Üye 19 Kas 2012 #313 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... bir rakı sofrası kurulur ama balık ve meze işine karışmam..
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... bir rakı sofrası kurulur ama balık ve meze işine karışmam..
leylmira Bayan Üye 19 Kas 2012 #314 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... üstteki bana misafirliğe gelse yeni deneyeceğim yemekleri ilk ona tatdırırdım kobay olaraktan yanii
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... üstteki bana misafirliğe gelse yeni deneyeceğim yemekleri ilk ona tatdırırdım kobay olaraktan yanii
'hayaL Bayan Üye 19 Kas 2012 #315 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... ooo pasta börekler herşeyler yapardım ona sonrada ip atlayıp aldıgımız kalorileri yakardık ))
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... ooo pasta börekler herşeyler yapardım ona sonrada ip atlayıp aldıgımız kalorileri yakardık ))
leylmira Bayan Üye 19 Kas 2012 #317 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... oooo güzel bir masa hazırlardım
yigitbircan Banned 19 Kas 2012 #318 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Bakarim gelirken ne getirmiş die ) Misafir nasil agirlanir örenir geldiginde.
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Bakarim gelirken ne getirmiş die ) Misafir nasil agirlanir örenir geldiginde.
leylmira Bayan Üye 19 Kas 2012 #319 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... hiç uğraşmam yemekle dışardan söylerim evi yakmanın alemi yok xD (çin lokantasına giderük xD)
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... hiç uğraşmam yemekle dışardan söylerim evi yakmanın alemi yok xD (çin lokantasına giderük xD)
kaff Kayıtlı Üye 19 Kas 2012 #320 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... ben başka birine gideyim ..kobay olarak yani..)