---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... :D basımın ustunde yerıı var :D menemen yaparım :D
S Stinko Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #241 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... basımın ustunde yerıı var menemen yaparım
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #243 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Temizlik yaparız, gelmişken bir işe yarasın :Ç
parasite Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #245 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... köstebek pasta yaparım ben de ...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Şub 2012 #246 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... sohbet ederıs
Director23 Banned 3 Şub 2012 #247 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Başımın üstünde yeri var
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 3 Şub 2012 #248 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... buyursun gelsin sohbet eder , çay içeriz
parasite Kayıtlı Üye 3 Şub 2012 #249 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... gelmese daha iyi ama yine de tanrı misafiri kapıdan çevrilmez... çayına zehir katıp içiririm ... xD xD
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... gelmese daha iyi ama yine de tanrı misafiri kapıdan çevrilmez... çayına zehir katıp içiririm ... xD xD
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 3 Şub 2012 #250 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... eve polis çağırırım ... alttaki kapıyı çalar açarım ve bağırırım hırsızzzzzzzzzzzzzzzzzzz Polislerle alır götürürler onu oh
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... eve polis çağırırım ... alttaki kapıyı çalar açarım ve bağırırım hırsızzzzzzzzzzzzzzzzzzz Polislerle alır götürürler onu oh
parasite Kayıtlı Üye 3 Şub 2012 #251 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... ben seni eve alırım sonra da yeğenime bi güzel dövdürürüm... xD (kendileri 4 yaşında olmalarına rağmen çok acı verici vuruşlar yapabiliyorlar xD )
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... ben seni eve alırım sonra da yeğenime bi güzel dövdürürüm... xD (kendileri 4 yaşında olmalarına rağmen çok acı verici vuruşlar yapabiliyorlar xD )
parasite Kayıtlı Üye 3 Şub 2012 #253 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... börek açamam ama kısır yaparım beraber yeriz.yanında da çay ohhhhh ... xD
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... börek açamam ama kısır yaparım beraber yeriz.yanında da çay ohhhhh ... xD
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 3 Şub 2012 #255 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... sohbet ederiz
parasite Kayıtlı Üye 3 Şub 2012 #256 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... fare zehirini hazırlıyayım ben şimdiden ... xD
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Şub 2012 #257 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... buyursun gelsın
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 4 Şub 2012 #259 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... gelirken ekmek alsın kahvaltı yaparız
parasite Kayıtlı Üye 4 Şub 2012 #260 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... evde yokum der kapıyı açmam kapının önünde saatlerce bekletirim... xD
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... evde yokum der kapıyı açmam kapının önünde saatlerce bekletirim... xD