---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? hafif işler
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 3 Ara 2013 #921 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? hafif işler
BadMatmazel توغبه Prenses 7 Ara 2013 #922 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Oje sürdürürdm
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Ara 2013 #923 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? türk kahvesi yaptırırdım
BadMatmazel توغبه Prenses 7 Ara 2013 #924 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Odamı toplatrdm
MiaLey Bayan Üye 7 Ara 2013 #925 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Pişt kız ! Git pana nutellalı pasta yap çabuuk ol hadi xD
---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Pişt kız ! Git pana nutellalı pasta yap çabuuk ol hadi xD
BadMatmazel توغبه Prenses 7 Ara 2013 #926 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? cok güzel yemek yaparm aşko saclarmi yaptirirdm
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Ara 2013 #927 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? çay yaptırırdım
buğlem Bayan Üye 7 Ara 2013 #928 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Butun evin isini yaptrrdm kusura bakma
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Ara 2013 #929 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? kahve yaptırırdım
Ahmosis Bayan Üye 9 Ara 2013 #930 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Sabah 8derslerime benim yerime gidip yoklamaya imza at
Ahmosis Bayan Üye 9 Ara 2013 #932 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Bulaşıkları yıkarsan olur
Apocrypha Bayan Üye 9 Ara 2013 #933 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Ödevlerimi yaptırırım hahaha
Ahmosis Bayan Üye 9 Ara 2013 #935 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Notlarımı dosyaya yerleştirsin
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 9 Ara 2013 #936 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? köleyiz diyede böyle pis işler verilmez ki çoraplarımı yıkasın
---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? köleyiz diyede böyle pis işler verilmez ki çoraplarımı yıkasın
Ahmosis Bayan Üye 9 Ara 2013 #937 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? git kirliye at onu köle bile yapmaz akvaryum suyunu değiştirsin
---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? git kirliye at onu köle bile yapmaz akvaryum suyunu değiştirsin