---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Karaböcek Kavurması Yaptırır Afiyetle Yedirirdim ..
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 Ocak 2013 #761 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Karaböcek Kavurması Yaptırır Afiyetle Yedirirdim ..
LaZZkopateLLa Bayan Üye 6 Ocak 2013 #762 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? o avatarlardan ne kadar varsa bana vermesini :Ç
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 Ocak 2013 #763 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Avatar Vermem :R Güzel Köpüklü Bir Kahve Getir Bakayım Sen
---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Avatar Vermem :R Güzel Köpüklü Bir Kahve Getir Bakayım Sen
LaZZkopateLLa Bayan Üye 6 Ocak 2013 #764 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? kölem bana karşı mı geliyor :M ne kadar kek poğaça tarifi biliyorsan hepsini yaptırırdm :Ç
---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? kölem bana karşı mı geliyor :M ne kadar kek poğaça tarifi biliyorsan hepsini yaptırırdm :Ç
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 #765 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Kendime rep verdirtirim
Skaikru Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 #766 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? çekirge dansı yaptırırdım
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 #767 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Türk kahvesi yaptırırım
Armas Bayan Üye 7 Ocak 2013 #769 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? markete gidip sigara al ve gel sonra devamını söylicem
prens34 Kayıtlı Üye 7 Ocak 2013 #770 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? yemek hazırla ortalığı temizle sigara al suanlık bukadar aklıma geldikçe ilave yapacağım
---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? yemek hazırla ortalığı temizle sigara al suanlık bukadar aklıma geldikçe ilave yapacağım
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Ocak 2013 #771 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? türk kahvesi
Mjoy Kayıtlı Üye 7 Ocak 2013 #772 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? hayrına bi ortalığı temizletim bnde
Skaikru Kayıtlı Üye 7 Ocak 2013 #773 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? karsılıklı bi pes oynardık
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Ocak 2013 #774 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? kalk kahvaltı kur bana
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Ocak 2013 #777 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? çay getir
H HayaList Bayan Üye 7 Ocak 2013 #778 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Şuan valizimi hazırlattırırdım
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Ocak 2013 #779 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? kıyamam fenerli o