---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? yemek
Kath Kayıtlı Üye 13 Ocak 2012 #564 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? o anki potansiyelime bağlı
Director23 Banned 13 Ocak 2012 #567 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Tantuni yaptırırdım :R
Reflex Kayıtlı Üye 13 Ocak 2012 #568 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Hiç bir şey yaptırmazdım
Gözde' Bayan Üye 13 Ocak 2012 #569 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? kendimden küçük görmem kimseyi beraber bi şeyler yapmayı söylerim
---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? kendimden küçük görmem kimseyi beraber bi şeyler yapmayı söylerim
Reflex Kayıtlı Üye 13 Ocak 2012 #570 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? İstediğini yapabilir / serbest
Reflex Kayıtlı Üye 13 Ocak 2012 #572 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Köleliğini bana devretmesini isterdim sadece
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ocak 2012 #575 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? doğduğuna pişman olurdu çok çalıştırırdım
Yeditepe Banned 23 Ocak 2012 #576 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Temizlik Yaptırır, Evi Toparlatırdım .
Bezmi$h Banned 23 Ocak 2012 #577 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? O anki ruh hali moduna geçedim şimdi
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 23 Ocak 2012 #578 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? süründürürdüm yerlerde sürün köleeee
Bezmi$h Banned 23 Ocak 2012 #579 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Dekmelerim azı burnu kanayana kadar iş yaptırırım elleri kolları kopana kadar
---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Dekmelerim azı burnu kanayana kadar iş yaptırırım elleri kolları kopana kadar
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 23 Ocak 2012 #580 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Ateşin içinden geçiririm... kızgın demirleri sürerim yüzüne eline koluna Solucan Yediririm...
---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Ateşin içinden geçiririm... kızgın demirleri sürerim yüzüne eline koluna Solucan Yediririm...