---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Fenerbahçeli ol derim
karagümrük Kayıtlı Üye 7 Ocak 2010 #382 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? evi temizletirdim
~viO Bayan Üye 7 Ocak 2010 #383 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? Markete yollar sakız çekirdek aldırtırdım
N ` nazLı .. Bayan Üye 7 Ocak 2010 #384 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? bnm yerime yazılıya çalıştırırdım.d
~viO Bayan Üye 7 Ocak 2010 #385 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? ooo ben bitirdim yazılı işlerini anam Benim yerime össye girip üniversteye kazanması icin onu zorlardm
---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? ooo ben bitirdim yazılı işlerini anam Benim yerime össye girip üniversteye kazanması icin onu zorlardm
N ` nazLı .. Bayan Üye 7 Ocak 2010 #387 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? bazı üyelerin netini kestirirdim
asitrabzon Kayıtlı Üye 7 Ocak 2010 #388 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? gitar caldırırdım
endLesS Webmaster 7 Ocak 2010 #389 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? kestirecem zaten boyLe gıderse yeterkı tek sorun o oLSun aLır kaçardım buralardan [ Nazlıyı xD ] usttekınıde bırakırdım
---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? kestirecem zaten boyLe gıderse yeterkı tek sorun o oLSun aLır kaçardım buralardan [ Nazlıyı xD ] usttekınıde bırakırdım
N ` nazLı .. Bayan Üye 7 Ocak 2010 #390 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? hıı kestirirsin hiçbişe yaptırmazdım.
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 7 Ocak 2010 #394 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? şaRKI söLetİRdim.
♥ Jυℓιєт ♥ Bayan Üye 7 Ocak 2010 #395 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? evi temizlettirirdim hahaha
asitrabzon Kayıtlı Üye 7 Ocak 2010 #396 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? sandiwic hazırlatırdım
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 7 Ocak 2010 #397 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? KöLEm deĞİLmi dÖVerim xD
asitrabzon Kayıtlı Üye 7 Ocak 2010 #398 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? nanköre bak hemen siddet cigköfte yaptırırıdım
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 7 Ocak 2010 #399 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? ymek yAPdIRIRIM AcıkDIM
asitrabzon Kayıtlı Üye 7 Ocak 2010 #400 ---> Üstteki kölen olsa ona ne yaptırırdın? camaları sildirrdim