---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz anlaşmaya çalışrdık:p
sleepless Bayan Üye 6 May 2009 #321 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz anlaşmaya çalışrdık
kanat$z_melek Bayan Üye 7 May 2009 #322 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz ben ona rep atardım oda bana pasta yapardı hahaha
sleepless Bayan Üye 7 May 2009 #323 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz tmm pasta yaprdım ona=D o da bna rep atcakmış + bi de çay demlerdi öle geçnr giderdk işte =P
---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz tmm pasta yaprdım ona=D o da bna rep atcakmış + bi de çay demlerdi öle geçnr giderdk işte =P
endLesS Webmaster 7 May 2009 #324 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz bılmıyorumda ayak ıslerıne kullanırdım hahaha
sleepless Bayan Üye 7 May 2009 #325 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz anlaşamazdıkk =D
Déath.And.Curse Bayan Üye 7 May 2009 #327 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz iyi qCinrdimm ben..
endLesS Webmaster 7 May 2009 #328 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz bilmem ama saç baş bırbırımıze gırerdık
Déath.And.Curse Bayan Üye 7 May 2009 #329 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz yaaaaa..bak bn ıı dwranCm dıom sn wqadn bhsdıon hep küsrdim
---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz yaaaaa..bak bn ıı dwranCm dıom sn wqadn bhsdıon hep küsrdim
endLesS Webmaster 7 May 2009 #330 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz gönlünü almaya calısrdım sonra naş mutfak
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 7 May 2009 #331 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz döverdm hergün
endLesS Webmaster 7 May 2009 #332 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz cık hılalden kardes olmaz olsa bıle her gun sacını cekerdım
---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz cık hılalden kardes olmaz olsa bıle her gun sacını cekerdım
kanat$z_melek Bayan Üye 7 May 2009 #333 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz ayy ne güzel olurdu ödevlerimi yapardı
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 7 May 2009 #335 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz Eşyalarını camdan atardım hahaha
sleepless Bayan Üye 7 May 2009 #336 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz a aa bya dayak yerdi o zaman
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 7 May 2009 #337 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz saçını çekerdim kıyafetlerini yırtardım
sleepless Bayan Üye 7 May 2009 #338 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz kardeşlikten reddederdim beekardeş değil canavar mübarek=D
---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz kardeşlikten reddederdim beekardeş değil canavar mübarek=D
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 7 May 2009 #339 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz hahaha kitap defterlerini karalardım eşyalarını çöpe atardım hahaha
---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz hahaha kitap defterlerini karalardım eşyalarını çöpe atardım hahaha
sleepless Bayan Üye 7 May 2009 #340 ---> Üsttekiyle kardeş olsanız nasıl geçinirdiniz bzimkilerin karşısına geçip - ya o ya benn derdm