---> Üstteki Üye İçin Napardın?? o ne isterse
dawn0 bLoOdy Bayan Üye 7 Ara 2011 #1,324 ---> Üstteki Üye İçin Napardın?? imzaLı sago tişörtümü verrdim=)
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #1,325 ---> Üstteki Üye İçin Napardın?? dawn0 bLoOdy' Alıntı: imzaLı sago tişörtümü verrdim=) Genişletmek için tıkla ... Çok iyi oLurdu .. Asker YoLu BekLemekten Kurtarırdım ..
---> Üstteki Üye İçin Napardın?? dawn0 bLoOdy' Alıntı: imzaLı sago tişörtümü verrdim=) Genişletmek için tıkla ... Çok iyi oLurdu .. Asker YoLu BekLemekten Kurtarırdım ..
eslem61 Bayan Üye 7 Ara 2011 #1,326 ---> Üstteki Üye İçin Napardın?? özledigi merak ettigi kişiyi ona getiririm
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #1,327 ---> Üstteki Üye İçin Napardın?? İmkansız Daha Yüzünü BiLe görmedim .. Yumurta .
eslem61 Bayan Üye 7 Ara 2011 #1,328 ---> Üstteki Üye İçin Napardın?? tek bnimi merak ediyosun..özledigin kişiyi getiririm ozman bnde
eslem61 Bayan Üye 7 Ara 2011 #1,330 ---> Üstteki Üye İçin Napardın?? nereye kaplican onu.. saol ya çok düşüncelisin metin. sevdigni getirrdm
---> Üstteki Üye İçin Napardın?? nereye kaplican onu.. saol ya çok düşüncelisin metin. sevdigni getirrdm
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #1,331 ---> Üstteki Üye İçin Napardın?? Rica Ederim Ruh eşini koLuna takarım ..
eslem61 Bayan Üye 7 Ara 2011 #1,332 ---> Üstteki Üye İçin Napardın?? ruh eşim yok daha..o yüzden yapamazsın mutlu ederm
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #1,333 ---> Üstteki Üye İçin Napardın?? MutLu oLmam İçin Bir Sebebim yok Edemezsin o yüzden .. Tarih eser kaçırırdım ..
---> Üstteki Üye İçin Napardın?? MutLu oLmam İçin Bir Sebebim yok Edemezsin o yüzden .. Tarih eser kaçırırdım ..
eslem61 Bayan Üye 7 Ara 2011 #1,334 ---> Üstteki Üye İçin Napardın?? sebep bulurum bn kendim mutlu ederim.. bu negatiflikten kurtulsun die dua ederim..
---> Üstteki Üye İçin Napardın?? sebep bulurum bn kendim mutlu ederim.. bu negatiflikten kurtulsun die dua ederim..
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #1,335 ---> Üstteki Üye İçin Napardın?? PekaLa .. İyi GeceLer diLer Ve Giderdim
eslem61 Bayan Üye 7 Ara 2011 #1,336 ---> Üstteki Üye İçin Napardın?? iyi uykular diler ve mutlu olmasını isterim