---> Üstteki üye için napardın?? FB maçına bilet bulurdum :D
mystic Bayan Üye 18 Mar 2009 #1,183 ---> Üstteki üye için napardın?? Kazımla olsa daha memnun olurdum istediği kişiyle çay bahçesine yollardım
---> Üstteki üye için napardın?? Kazımla olsa daha memnun olurdum istediği kişiyle çay bahçesine yollardım
SS ßyAkSİyoη Kayıtlı Üye 18 Mar 2009 #1,184 ---> Üstteki üye için napardın?? kubram bursada yafff .. kazımla tanıstırırım xD
mystic Bayan Üye 18 Mar 2009 #1,185 ---> Üstteki üye için napardın?? Bursa için gerekli ayarları yapardım
İnci 1907 Prenses 18 Mar 2009 #1,194 ---> Üstteki üye için napardın?? ne güzel iztemediğim bişeyi yapmana gerek yok kardeşim dielimki ölmeni istemiyorum intihat etceksin yani vay be eyvallah süpersin üsteki üye için bişey ypamam
---> Üstteki üye için napardın?? ne güzel iztemediğim bişeyi yapmana gerek yok kardeşim dielimki ölmeni istemiyorum intihat etceksin yani vay be eyvallah süpersin üsteki üye için bişey ypamam
' Kors@N Kayıtlı Üye 18 Mar 2009 #1,195 ---> Üstteki üye için napardın?? İstemediğin bişey yapmamı istemiyorsan bende hiçbirşey yapmam üstteki için
---> Üstteki üye için napardın?? İstemediğin bişey yapmamı istemiyorsan bende hiçbirşey yapmam üstteki için
İnci 1907 Prenses 18 Mar 2009 #1,196 ---> Üstteki üye için napardın?? hiçbişey ypamam üsteki üye için
sleepless Bayan Üye 18 Mar 2009 #1,200 ---> Üstteki üye için napardın?? hıı bekle bnde yprdm srumllklarını bl artk derdim