höh heç :D
sparol Kayıtlı Üye 12 Şub 2008 #208 ugursuz valla ne desem bahtım kapanacak sna yapacak bişi yk kardeş
sparol Kayıtlı Üye 12 Şub 2008 #209 verirdim...mu ne demek hangi dil bilmem ama ona türkçe yazmayı öretirdim
sparol Kayıtlı Üye 12 Şub 2008 #211 yannıs biliyon bana dedilerki ha ha ha, mu nerde janem eğitim şart cem doru sölüyo ben seni eğitem en iyisi
yannıs biliyon bana dedilerki ha ha ha, mu nerde janem eğitim şart cem doru sölüyo ben seni eğitem en iyisi
.:Çağla:. Bayan Üye 12 Şub 2008 #212 Tamam Pekİ EĞİt Sen Benİ Daha Fazla Uzatmada.. Ben HİÇbİŞİ Yapmazdim...mu ha ha ha
sparol Kayıtlı Üye 12 Şub 2008 #214 valla Sen Konusamassinda Neyse Bİ Daha Bana Uzatma Dİe Konusmassan Sevİnİrİm Zaten Sen Uzatamassin Benİm Halatlar Kopuk Zu Hahaha
valla Sen Konusamassinda Neyse Bİ Daha Bana Uzatma Dİe Konusmassan Sevİnİrİm Zaten Sen Uzatamassin Benİm Halatlar Kopuk Zu Hahaha
.:Çağla:. Bayan Üye 12 Şub 2008 #215 junior006' Alıntı: onun için çikolata yerdim Genişletmek için tıkla ... bende onun için bir kutu çikolata hediye ederdim..MU HA HA HA
junior006' Alıntı: onun için çikolata yerdim Genişletmek için tıkla ... bende onun için bir kutu çikolata hediye ederdim..MU HA HA HA