---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma inşallah hiç bir sağlık sorunu olmaz
eternal Banned 26 Tem 2011 #301 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma inşallah hiç bir sağlık sorunu olmaz
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 27 Tem 2011 #307 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Bir Börek tadında hatta tadından yenmeyen bir ömrü olsun
A Adelia Bayan Üye 27 Tem 2011 #308 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Filmi izledigine pisman olmasın .p
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 27 Tem 2011 #309 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Benden sonra sıkıntıdan patlamasın :Ç
Yitirilen Banned 27 Tem 2011 #311 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma yuhh yatsin dedim hay kardesimin DD yasasin dicektim ::::::::::::::::
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma yuhh yatsin dedim hay kardesimin DD yasasin dicektim ::::::::::::::::
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 27 Tem 2011 #314 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Huzur içinde yatırdın daha ne diiyim :M
Yitirilen Banned 27 Tem 2011 #315 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma ya yanlislik yazdimmmmmmmmmmmmmm huu :M
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 27 Tem 2011 #316 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Yanlışlık yazmış Dogru yazdıgın o kadar az ki :Ç Allahım bu kulun hatasız yazsın...
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Yanlışlık yazmış Dogru yazdıgın o kadar az ki :Ç Allahım bu kulun hatasız yazsın...
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 27 Tem 2011 #320 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma İstemem Bütün yakınlarımın ölümlerini mi göreyim. Temiz kalpli insanlara denk gelsin.
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma İstemem Bütün yakınlarımın ölümlerini mi göreyim. Temiz kalpli insanlara denk gelsin.