silah
D3W!L Kayıtlı Üye 30 Ağu 2008 #642 vücuduna plastiği yakıp damlatırdım ve ondan sora boğazına teli dolar sıkar öldürürdüm
MiRacLe* Bayan Üye 30 Ağu 2008 #643 elektrikli testeryle kafanın yarısını kastikten sonra vücudunu parça pencik edip kafanın tamamını keserdim
elektrikli testeryle kafanın yarısını kastikten sonra vücudunu parça pencik edip kafanın tamamını keserdim
>bulut< Kayıtlı Üye 30 Ağu 2008 #644 k_a_y_r_a' Alıntı: elektrikli testeryle kafanın yarısını kastikten sonra vücudunu parça pencik edip kafanın tamamını keserdim Genişletmek için tıkla ... Iyy psikopat Kafasına taş atarım
k_a_y_r_a' Alıntı: elektrikli testeryle kafanın yarısını kastikten sonra vücudunu parça pencik edip kafanın tamamını keserdim Genişletmek için tıkla ... Iyy psikopat Kafasına taş atarım
MiRacLe* Bayan Üye 30 Ağu 2008 #645 sandalyeye bağlayarak her tarafını kör bıçakla keserim sonra da kafaya başka bi sandalyeyi geçirip ölümcül vuruşu yapardım
sandalyeye bağlayarak her tarafını kör bıçakla keserim sonra da kafaya başka bi sandalyeyi geçirip ölümcül vuruşu yapardım
~ KeNKs ~ Bayan Üye 30 Ağu 2008 #655 küçüklüğümden başlar bugüne kadar yaşadığım herşeyi anlatır..konuşa konuşa öldürürmm:|
sevda_gülü Kayıtlı Üye 30 Ağu 2008 #660 sevdiyini elinden alırdım zaten kendi ozaman ölür bende elimi kana bulamamış olurum