Sokakra GıderKen Damdan Asagı Kafasına Tass Atarım..D
meronika Banned 15 Haz 2008 #463 her iki saniyede bi azına bi bardak dolusu su atardım (çin işkencesi).P
Sludge666 Kayıtlı Üye 16 Haz 2008 #474 göbek deliğini bi alet yardımıyla açar içini her türlü minik yaratılarla doldururum ağzından böcükler çıkana kadar..
göbek deliğini bi alet yardımıyla açar içini her türlü minik yaratılarla doldururum ağzından böcükler çıkana kadar..
blue_angel Bayan Üye 16 Haz 2008 #475 iğrnçsin böcüklerden çok huylanrm ben ağzını bantayıp 20. kattan aşagı atarım
Sludge666 Kayıtlı Üye 16 Haz 2008 #476 ağzımı nie bantlıyosun ölecem bari ağız tadıyla bağırıyım madem böcüklerden nefret ediosun ellerini ayaklarını bağlarım ve burun deliklerinden tek tek solucan sokarım
ağzımı nie bantlıyosun ölecem bari ağız tadıyla bağırıyım madem böcüklerden nefret ediosun ellerini ayaklarını bağlarım ve burun deliklerinden tek tek solucan sokarım
blue_angel Bayan Üye 16 Haz 2008 #477 solucan sokunca ben ölücekmiyim sanki ellerini ayaklarını bağlarım tuvaletın deliğine parça parça atarımhahaha
solucan sokunca ben ölücekmiyim sanki ellerini ayaklarını bağlarım tuvaletın deliğine parça parça atarımhahaha
Tarquin Kayıtlı Üye 16 Haz 2008 #478 çok gzl bir öldürme yoöntemi sezan aksunun 23 şarkısını tekrar tekrr dinle ve 503 tane imzasnı al