---> Üstteki Icin Cinayet Planın Yapin! öldürmemm
BravehearTs Kayıtlı Üye 24 Eki 2010 #164 ---> Üstteki Icin Cinayet Planın Yapin! motorlu testereyle sırtından keserim
BravehearTs Kayıtlı Üye 24 Eki 2010 #166 ---> Üstteki Icin Cinayet Planın Yapin! kaburga hizasından bıçaklarım
DarkLegend61 Kayıtlı Üye 24 Eki 2010 #171 ---> Üstteki Icin Cinayet Planın Yapin! önce ıslatıp elektrik veririm sonrada benzin döker yakarım
~ Penquén ~ Bayan Üye 24 Eki 2010 #172 ---> Üstteki Icin Cinayet Planın Yapin! Ayağına taş bağlar, Hint okyanusuna atardım xD
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 9 Kas 2010 #173 ---> Üstteki Icin Cinayet Planın Yapin! Diri diri toprağa gömerim
bycommand Kayıtlı Üye 9 Kas 2010 #174 ---> Üstteki Icin Cinayet Planın Yapin! önce ayaklarını diz kapaklarından keserim kollarını dirseklerinden keserim üstüne bide tuz basarım karşınına oturum seyrederim
---> Üstteki Icin Cinayet Planın Yapin! önce ayaklarını diz kapaklarından keserim kollarını dirseklerinden keserim üstüne bide tuz basarım karşınına oturum seyrederim
BravehearTs Kayıtlı Üye 9 Kas 2010 #176 ---> Üstteki Icin Cinayet Planın Yapin! fener kaşkolunu boynuna sararım nasılsa intihar edeer
doostum_ Kayıtlı Üye 9 Kas 2010 #177 ---> Üstteki Icin Cinayet Planın Yapin! aga sakın öle bi delilik yapma uçan mermiye kafa attırırım :d
---> Üstteki Icin Cinayet Planın Yapin! aga sakın öle bi delilik yapma uçan mermiye kafa attırırım :d
doostum_ Kayıtlı Üye 14 Kas 2010 #179 ---> Üstteki Icin Cinayet Planın Yapin! arabanın önüne iterim yanlışlıkla
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 16 Kas 2010 #180 ---> Üstteki Icin Cinayet Planın Yapin! Canlı bomba olurum yalnız göndermem onu p