bı galatasaraylıya cok yakısır bı fener kolyesıde benden sana:D
-ultrAslan- Kayıtlı Üye 30 Eki 2008 #302 sanada bi hagi forması nede olsa türkiyenin gelmis gecmis en iyi futbolcusu deilmi
Atlantis Banned 30 Eki 2008 #303 gıymem ama saklarım sanada bı emre forması yakısır sole sarı lacıvert
-ultrAslan- Kayıtlı Üye 30 Eki 2008 #304 bana yakısmaz o fenerlilere daha cok yaksııyo bence üstteki sana bi ipod alsam
Atlantis Banned 30 Eki 2008 #305 valla bende cıddı cıddı almayı dusunuyodum kalp kalbe karsıymıs bende sana bı playstatıon alırım yengeyle karsılıklı gece gunduz oynarsınız
valla bende cıddı cıddı almayı dusunuyodum kalp kalbe karsıymıs bende sana bı playstatıon alırım yengeyle karsılıklı gece gunduz oynarsınız
-ultrAslan- Kayıtlı Üye 30 Eki 2008 #306 he walla fenada olmaz bende o zaman sana bir laptop alam sandalyede oturmakdan bıkmısındır
Atlantis Banned 30 Eki 2008 #307 adamım zaten laptopla gırıyom nete suan yataktayımnese onuda yengene verırız artıkın bende sana bı camasır makınesı alım
adamım zaten laptopla gırıyom nete suan yataktayımnese onuda yengene verırız artıkın bende sana bı camasır makınesı alım
-ultrAslan- Kayıtlı Üye 30 Eki 2008 #308 tamam isde evleniyon ya ikinciyi yengeye verirsin bende sanaa fotoraf makinesi alam mutlu anlarını ölümsüzlesdir
tamam isde evleniyon ya ikinciyi yengeye verirsin bende sanaa fotoraf makinesi alam mutlu anlarını ölümsüzlesdir