---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? Abla gel barışalım :cool:
kanat$z_melek Bayan Üye 2 Haz 2009 #81 ---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? Abla gel barışalım
İnci 1907 Prenses 2 Haz 2009 #82 ---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? cnm kızmadın dimi bna şu işide hallethayrına ya
kanat$z_melek Bayan Üye 2 Haz 2009 #83 ---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? Abla yap şu işi sonra yine küsersin
İnci 1907 Prenses 2 Haz 2009 #84 ---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? üzmesidin dimi cnm bna sen bu arada şu ....
kanat$z_melek Bayan Üye 3 Haz 2009 #85 ---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? şittt fıstık naber ya
sleepless Bayan Üye 3 Haz 2009 #86 ---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? hey senn,,eski dosttan düşman olur mu bak burayaa
sleepless Bayan Üye 3 Haz 2009 #88 ---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? ya sende fazla uzattın bak bana bi
BoNiBoN... Banned 3 Haz 2009 #89 ---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? ay canım sen bana kızdınmı kızma kızma bak ne dicem ya benim işim vardı bi el atsan
---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? ay canım sen bana kızdınmı kızma kızma bak ne dicem ya benim işim vardı bi el atsan
İnci 1907 Prenses 4 Haz 2009 #91 ---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? fark yapmaz görmesede olur
kanat$z_melek Bayan Üye 4 Haz 2009 #92 ---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? Küsmedin demi kız
Buğra1 Kayıtlı Üye 4 Haz 2009 #94 ---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? Hadi be hacı yap bi iiLik
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 4 Haz 2009 #95 ---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? oooo yapma öle bakk aglatım haa
kanat$z_melek Bayan Üye 5 Haz 2009 #97 ---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? sen kim bana küsmek kim
İnci 1907 Prenses 5 Haz 2009 #98 ---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? biz küsmeyiz dimi gayem
Chiic Bayan Üye 2 Ağu 2009 #100 ---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? ya bilirsin ben çok şakacı birisiyimdir o deilde bak sana ne dicem ...
---> üstteki iLe aran bozuk ama işin düştü ? ya bilirsin ben çok şakacı birisiyimdir o deilde bak sana ne dicem ...