---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? Yaprak Sarması
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 25 Nis 2009 #203 ---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? DoLma :|
MiRacLe* Bayan Üye 25 Nis 2009 #206 ---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? bu ne herkes bna dolma yapıyo xd kızartma xd
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 25 Nis 2009 #207 ---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? Makarna :2:
RappeR_qiRL Banned 25 Nis 2009 #208 ---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? emre sen baska ne becerırsın kı zaten Pilav İle Tavuk
SpOoK_q!RL Bayan Üye 25 Nis 2009 #209 ---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? mantı,qüvecte kuru yapardım
MiRacLe* Bayan Üye 25 Nis 2009 #210 ---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? çorba (pek yemek yapmayı bilmiyorum hatta hiç bilmiyorum )
---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? çorba (pek yemek yapmayı bilmiyorum hatta hiç bilmiyorum )
SpOoK_q!RL Bayan Üye 25 Nis 2009 #211 ---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? hahaha tatLıLardn sütLaç ve yemekleredn corba ve köfte
aLiii Kayıtlı Üye 25 Nis 2009 #213 ---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? yumurta en fazla onu yapabilirim
öZqAn ^^ Kayıtlı Üye 26 Nis 2009 #215 ---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? patates-çorba-makarna-pilav-mevsim salata-ancak bunları yapabilirim
---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? patates-çorba-makarna-pilav-mevsim salata-ancak bunları yapabilirim
SpOoK_q!RL Bayan Üye 27 Nis 2009 #216 ---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? Brokoli Çorbası {süper tadı var } Çağ Kebabı {erzurumun meşhur kebabı} Borani {ben sevmem } Brokoli Salatası {brakoLi corbası oLurda saLatası oLmasmı } Dondurmalı Brownie {cok hoş } yemek yapmayı ßiLidiim için ßiLdikLerimi yazdım ßir kacınıda öqreniorum {ßeni aLan yaşadı }
---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? Brokoli Çorbası {süper tadı var } Çağ Kebabı {erzurumun meşhur kebabı} Borani {ben sevmem } Brokoli Salatası {brakoLi corbası oLurda saLatası oLmasmı } Dondurmalı Brownie {cok hoş } yemek yapmayı ßiLidiim için ßiLdikLerimi yazdım ßir kacınıda öqreniorum {ßeni aLan yaşadı }
İnci 1907 Prenses 27 Nis 2009 #219 ---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? hahaha bna beceriksiz diyenede bak hahhah yaprak sarması
---> Üsteki üyeye Yemek olarak ne yapardın ? hahaha bna beceriksiz diyenede bak hahhah yaprak sarması