usb hakkinda

yesil83

Bayan Üye
Arkadaslar usb satin aldim 64 gb. Pc deki resimleri yukluyordum cigusuna hata verdi kabul etmedi. Ama o hata verdiklerini diger usb ye yukleyebiliyorum 1gb olana. (Denedim gercektendede resimlerdemi hata var diye. Yok ama)
Birde usb ye yukledigim fotolari silmek istedim. Silinmiyor. Delete tusuna basiyorum silinmiyor, farenin sag tarafina tikliyorum sil secenegi yok.

Yaa benim sorum bu usb nin derdi ne?

[MENTION=159020]Néppox[/MENTION] yardimmmmm lutfennn

---> usb hakkinda

Usb mi formatladim sorun duzeldi :) cok sevindim duzelmesine. Telefonumuda fabrika ayarlarina donderdim. Kamera ve coklu pencere derdimde cozuldu :)
Tr ye gitmeye hazirim :)

---> usb hakkinda

Sorun tam olarak ne ablacım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.

---> usb hakkinda

Ablacım ayarları ''Salt okunur'' oluyordur. Onu flashı takıp sağ tıkladıktan sonra ''Özellikler'' i açarsan, orada görürsün.O yüzden pc ile ilgili bir sorun olmadı sen gene bir flash disk i aldığın yere iade et yenisini iste gene aynı sorunu yaşarsan pc ile alakalıdır kesin. Sen onu bir dene sorun gene olursa bana haber ver araştırarım.

---> usb hakkinda

Ablacım ayarları ''Salt okunur'' oluyordur. Onu flashı takıp sağ tıkladıktan sonra ''Özellikler'' i açarsan, orada görürsün.O yüzden pc ile ilgili bir sorun olmadı sen gene bir flash disk i aldığın yere iade et yenisini iste gene aynı sorunu yaşarsan pc ile alakalıdır kesin. Sen onu bir dene sorun gene olursa bana haber ver araştırarım.
Flas belleginmi ozelliklerine giricem. Girmistim ama oyle irsey yok. Cocukta bilirdi oda bakti ama. Iade edemem :) hollandadan aldim internetten bi sahistan suan izmirdeyim

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri