Unutuyor muyuz ? Alışıyor muyuz ?

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
Zamanla herşey unutulur derler. Dertler, kederler, olaylar ve sevdalar. Acaba bu gerçek bir unutma mı? yoksa aslında unutmuyoruz da alışıyor muyuz bu durumlara? Unutmaya çalıştığımız şeylere alışıp, sıradanlaştırıp belki de önemsizleştirip alışarak unuttuğumuzu mu zannediyoruz?

Unutuyor muyuz? yoksa alışıyor muyuz?

Yorumlarınızı bekliyorum
 
unutmuyoruzz alısıyoruz alıstıklarımızdan vazgecmek cok zor bırseydır ama mcburen yapmadıkca gormedıkce unutuyoruz we gıdıyor egerkı bıraz aklına gelse hatırlarsınnn;)
 
:)) nasıldı bi zamanlar kullandıgımız meşur bi msn yazısı vardı...

NE SENI UNUTACAK KADAR ZAMAN GECECEK, NE DE GECEN ZAMAN SENI UNUTTURMAYA YETECEK , BIRAKIP GITSENDE UNUTURUM SANMA, ZAMAN ALISMAYI OGRETIR UNUTMAYI ASLA
 
onu unttum demek bile onu hatırladığın yani unutmadığın anlamına gelir buda demek oluyorki asla unutulmuyo alışılıyo....
 
---> Unutuyor muyuz ? Alışıyor muyuz ?

tabiki de alışıyoruz unutmak demek hiçbir şekilde hafızaya gelmemesi anlamına gelir oysaki bi yerde beraber dinleyip çok sevdikleri parça duyulsa içinde ister istemez burukluk olur yada eski günlerden bi anı gelir bu da unutmak anlamına gelmez bence belirli bir zamandan sonra acıya da ayrılağa da onsuzluğuda alışılır hatta yeri geldiğinde onun yerine başka birini koyabilicek kadar alışırız bu duruma..
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst