Sözlük Unutulmayan şarkılar.

---> Eskimeyen şarkılar

Zaman geçse de adı unutulmayan, o hazzı eskimeyen, dinledikçe güzelleşen şarkılardır.

(Bkz: Metallica - Nothing Else Matters)

---> Eskimeyen şarkılar

Sansar salvo - fırtınalar

---> Eskimeyen şarkılar

cash flow - hayata küstüm herkes arabesk rap sansada türkçe rapin elle tutulur ilk örneklerinden

---> Unutulmayan şarkılar.

Karla Bonoff - All My Life.

Linda Ronstadt'ın gerek solo okuduğu, gerekse Aaron Neville ile düet yaptığı yorumu da fenadır.

Sezen Aksu nun birçok şarkısını yazabilecegimiz bir başlık

Tam Parliament Cinema Club aklıma gelmişti ki birde ne göreyim.Benden önce yazılmış..Kırıldım, umudum kalmadı..

Hemen silelim üstadım, siz buyrun :)

Nasıl olsa sayısız şarkı var gönlümüze taht kuran. Mesela Portofino geldi aklıma ve haliyle sesi isminden daha çok tanınan Vittorio Paltrinieri...

Hemen silelim üstadım, siz buyrun :)

Nasıl olsa sayısız şarkı var gönlümüze taht kuran. Mesela Portofino geldi aklıma ve haliyle sesi isminden daha çok tanınan Vittorio Paltrinieri...

Ahh Portofino..Bende yer etmeyi başaran nadir parçalardan biridir.

Bırakın bari bu sefer ben bi Frank Sinatra diyim.Yetermi ? Asla.Üstüne birde My Way demezsem olmaz.

Ahh Portofino..Bende yer etmeyi başaran nadir parçalardan biridir.

Bırakın bari bu sefer ben bi Frank Sinatra diyim.Yetermi ? Asla.Üstüne birde My Way demezsem olmaz.

İşte şimdi kıskandım. Oscar Harris ve haliyle Alta Gracia şarkısı ile misilleme yapmak istiyorum...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri