UnutuLmadın CasuaL...(Kadir YıLmaz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> UnutuLmadın CasuaL...(Kadir YıLmaz)

evet kız arkadaşı yaşıyor...zaten cankurtaranlar kızı kurtarmış ama onlarla birlikte kadirde atlayınca suya feribotun yaptıgı dalgalarla açıga sürükleniyor kadirinde atladıgını son anda farkedip aramaya başlıyorlar ama 1 2 saat sonra ancak ulaşabiliyorlar...Dün konuştum kız arkadaşıyla onun durumu daha kötü tabi...Allah sabır versin

Amin :(

Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun ..

Allah rahmetiyle,merhametiyle muamele eylesin..Mekanın cennet olsun Kadir..

Hic tanimadim ama ne kadar iyi bir insan oldugu insanlarda biraktigi anilarla,izlerle ortada.
Mekani cennet olsun.

Aramızdan Ayrılışının Üstünden 1 Yıl da Geçse Biz Hiç Unutmadık Seni Kardeşim. Ne Kadar Çok Zaman Geçerse Geçsin Zaten Unutmayacağız da. Seni Hep Güzel Hatıralarla Hatırlıyoruz. Çünkü Hep Güzellikler Bıraktın Arkanda. Bu Mübarek Ramazan Ayında Dualarımız Seninle Kadir'im Benim Nur İçinde Yat, Mekanın Cennet, Ruhun Şad Olsun.

İz Bırakanlar Asla Unutulmaz..

insanların birşeyleri bilmeden yorum yapması ne kadar tuhaf herkes ınanmak ıstedıne inanıyor buraya sewgılım ıcın ölümünden sonra onun yazdıklaırnı okumak için gelmiştim ben onun bırlıkte tatil yaptıgı kız arkadasıyım ve olay oyle hayal ettiğiniz gibi işte ben boğuldum beni kurtardı değil heeee benı boğulurken görse ewet benı kurtarmak ıcın atlardı o kadarda delıkanlıydı ama oyle olmadı bu yuzden boyle bır yuku benım boynuma yuklmeyı hakkınız yok ben zaten çekeceğim acıyı anı anına cekıyorum kahroluyorum bırde sızın bu sekılde yazıp bana daha fazla sorumluluk yuklmeye hakkınız yok merak eden warsa nasıl oldunu gelip bana sorsun ben yasadım kımse deıl 10 tane gazetenın 9 doru haber bırı yalan haber yabıyor gidiyor herkes o yalana ınanıyor ne kadar acı.....

insanların birşeyleri bilmeden yorum yapması ne kadar tuhaf herkes ınanmak ıstedıne inanıyor buraya sewgılım ıcın ölümünden sonra onun yazdıklaırnı okumak için gelmiştim ben onun bırlıkte tatil yaptıgı kız arkadasıyım ve olay oyle hayal ettiğiniz gibi işte ben boğuldum beni kurtardı değil heeee benı boğulurken görse ewet benı kurtarmak ıcın atlardı o kadarda delıkanlıydı ama oyle olmadı bu yuzden boyle bır yuku benım boynuma yuklmeyı hakkınız yok ben zaten çekeceğim acıyı anı anına cekıyorum kahroluyorum bırde sızın bu sekılde yazıp bana daha fazla sorumluluk yuklmeye hakkınız yok merak eden warsa nasıl oldunu gelip bana sorsun ben yasadım kımse deıl 10 tane gazetenın 9 doru haber bırı yalan haber yabıyor gidiyor herkes o yalana ınanıyor ne kadar acı.....

Seni kimse suçlayamaz , Rabbim cennette karşılaştırsın . Bende Trafik kazasında kaybettim sevgilimi . çok iyi biliyorum ne durumda olduğunu . Allah yardımcın olsun . Sabır versin rabbim . Mekanı cennet olsun

ben zaten kendımı suçluyorum bazı seyler ıcın ama nedeni asla bu değill yani burdakı tepkimde kımseye değil sadece olay oyle olmadı yanı kadir benı kurtarmak ıcın atlamadı suya bız zaten suda el ele yuruyorduk ıskeleyle sahıl yanyana olunca ferbotta tam yanımızdan gecınce 7 kısıyı bırden denızın ortasına attı ortaya cıkan dalga ve derınlık bız boğulurkende elele idik yanı bılmeyenler bılsın ....on yargı yapılmasın

ben zaten kendımı suçluyorum bazı seyler ıcın ama nedeni asla bu değill yani burdakı tepkimde kımseye değil sadece olay oyle olmadı yanı kadir benı kurtarmak ıcın atlamadı suya bız zaten suda el ele yuruyorduk ıskeleyle sahıl yanyana olunca ferbotta tam yanımızdan gecınce 7 kısıyı bırden denızın ortasına attı ortaya cıkan dalga ve derınlık bız boğulurkende elele idik yanı bılmeyenler bılsın ....on yargı yapılmasın

Haklısın .. Boşver haberleri . gerçekler sende .. sen biliyorsun .. gerisi önemsiz. Başın sağ olsun Tekrar canım.

Kusura bakmayın biz böyle bildigimiz için bu şekilde yazdık...okudugum haberde bu şekilde yazıyordu yoksa sevap işleyelim derken yanlış bilgi vererek günaha girmek istemeyiz...hakkınızı helal edin o cümleyi çıkarttım...ama kafamıza göre yorum yapmadıgımızı da bilin...ne okuduysak onu yazdık Tekrar başınız sagolsun

Son düzenleme:

Hatırladıkça içim burkuluyor... Hayata sımsıkı bağlı bir arkadaşımızdı... Seni hiç unutmadık... :(

Bu güzel ayda sana bol bol dua edicem.

Kusura bakmayın biz böyle bildigimiz için bu şekilde yazdık...okudugum haberde bu şekilde yazıyordu yoksa sevap işleyelim derken yanlış bilgi vererek günaha girmek istemeyiz...hakkınızı helal edin o cümleyi çıkarttım...ama kafamıza göre yorum yapmadıgımızı da bilin...ne okuduysak onu yazdık Tekrar başınız sagolsun

amacımda zaten ole olmadıgını anlatmaktı helal olsun ılgınız ıcın tsk ederim

amacımda zaten ole olmadıgını anlatmaktı helal olsun ılgınız ıcın tsk ederim

Estf... Kadir bizim en degerlilerimizden birisiydi onu zaten herzaman anıyoruz ama yıldönümünde tekrar analım istedik gelip durumu düzelttiginiz için ben Teşekkür ederim

ne mutlu ona Kİ ARKASINDAN ÜZÜLECEK ONA DUA EDECEK DOSTLAR EDİNMİŞ..

ALLAH RAHMET EYLESİN..MEKANI CENNET OLSUN..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri