unutamıyorum=(((((((

---> unutamıyorum=(((((((

tam 6 ay oldu beni terkedeli üstüne aldatalı ama ben hala hergece hiç aksatmadan onun içn ağlıyorum onu deli gibi özlüyorum bana geri dönmesi için herşeyi yaptımm ama anlamıo benii unutamıyorum onu o olmdan hayatn hiçbi anlamı yok bazen hiç unutamıcam gibi gelio hergün gözümün önünde zaten o bakışlrı yetio untmamam için ama unutmam gerekio artık:(:( nası unutçam ya nası nası=(((((((

çok basit slow müziği kes, onunla ilgili şeylere bakmaıda.. gece radyo dinle eğlenceli birsürü program var.. ve şunu unutma unutman saçmalık bence.. insan geçmişini unutmamalı ondan pay çıkarmalı..

insan unutmak istedikten sonra herseyi we HERKESİ unutabilioo ..

canım aLdatıyorsa saLLa qitsin deLi qibi sevdiqimiz insanLar oLdu ama sırf aLdatmaLarı yokmu of acı verici oLay ama napcaksın saLLıycaksın qururunu hiçe saymıycaksın sana erkekmi yok Lafı akLına getir yeni aşkLar peşinden koş :)

emin oL o yeni aşkLarda mutLuLuqu buLacaksın beLki bu dediqin cocuk yakışıkLıdır ama önemLi Olan aLdatmaması ve sevdiqi insanı mutLu etmesidir :)

UNUT GİTSİN :)

hiç bi zaman unutma.. erkekLer zoru sever.. ;) peşinden koşmaki koşsunLar canım benim.. hiç taviz verme.. unutmussun gibi davran bak o zaman nasıl pişman oluor.. değerin nasıl artıor görürsün...;) ama sen qenede o pişman olsa bile yüz verme..

aynen katılıorum bahar süper ifade etmiş;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri