unutamıyorum=(((((((

DReNGL

Bayan Üye
tam 6 ay oldu beni terkedeli üstüne aldatalı ama ben hala hergece hiç aksatmadan onun içn ağlıyorum onu deli gibi özlüyorum bana geri dönmesi için herşeyi yaptımm ama anlamıo benii unutamıyorum onu o olmdan hayatn hiçbi anlamı yok bazen hiç unutamıcam gibi gelio hergün gözümün önünde zaten o bakışlrı yetio untmamam için ama unutmam gerekio artık:(:( nası unutçam ya nası nası=(((((((

---> unutamıyorum=(((((((

anliyorum senii

bende bizmnlar ayni seyi dusunuyordumm ama zamanlla onu unutup kendinden bile daha co sevecegin kisii cikacak karsiinaa ..

yani umarim senin karsina sana deger verenn o kisii cikarr ..

sana bi tavsiyee senin sevdigin degil seni sevenii sev :)

umarim unutursun onu.. zor olsada..

öyLe bir unutuLuyor ki..

emin oL sonrada kendi kendine diyeceksin ki..

Ben ne kadar aptaLmışım..

Bence hiç uzuLme sevmeyenLer utansın sen deqil..;)

unutmak için elbet bir zaman gececektir unutmak istemiyordum ama yaptığı beni dreinden etkilemiti unutmamak elde miydi:(

cnm bende öyle birisinin peşinden koşmuştum....
gururumu onun için yerlere sermiştim...
ama değişen hiçbişiy olmadı...
onu unutman için zaman gerekli...
ama sonra neden böyle bir aptallık yaptım diyeceksin benm gibi;)
o yüzden peşinden koşma derim..

Of AşK acIsI bEn 4 SeNeDiR SeViYoRuM oNu aMa O BEnİm SıRdAsImI kaNkAmI sEvDi qUrURuMu hİçE SAyIp SöledİM AmA o ŞaKa yApTıGImI zAnnEtTi UnUTMaLıYIM UnUTuYoRuMdA bİr eRkEk İÇiN aGlAmAyA DeGİlMeS aNlAdIm HePsİ AyNı

ben biLe unuTTuySam sen hayLi hayLi unutuRsun :) öLe unuTamam oNsuz hayaTın anLamı yok qibi şeyLer söyLeme :) onSuz da hayaT qaYet qüzeL emin oL :)

bak biZ de ayRıLaLı 6 ay oLdu ben de seNin qibi süRekLi arKaSından aqLıordum ama şmDi ne kadaR da apTaLmışım dioRum.unutmak senin abarTTıqın kadaR da zoR deiL.akSine çok baSit oNu düŞünme yeTeR.

hem o Seni aLdatMış neDen haLa quRuruNu ayakLar aLtına aLıp onun peŞinden koŞuoRsun ki? o KaDar mı deqeRLi biRi o? o kaDaR mı unutuLmaz? benCe öLe kaRakteRsiz biRi için deqmeZ kaRŞına onDan daha düzqüNLeri çıkaCaktıR emin oL.

Unutmak zor olabilir unutmamak daha zor gidene yol göster sevene kalp dünyada sevgiye muhtaç milyonlarca insan var...

arkdşlar çok saol hepiniz çok doru şeyler söylmişsiniz.. untmam gerek biliyorum biliyorum biliyorum:(

Unutulması imkansız hiç bişey yoktur.Sen kendını şartlamışssın ben onu unutamam diye.İstersen herşeyi unutursun. Zaten aldatmışta senı daha onun peşinden koşman senın aptallığın oluyor kusura bakma. Gururunu ayaklar altına alma bence onun için.

İstemek herşeyin başıdır ;)

hiç bi zaman unutma.. erkekLer zoru sever.. ;) peşinden koşmaki koşsunLar canım benim.. hiç taviz verme.. unutmussun gibi davran bak o zaman nasıl pişman oluor.. değerin nasıl artıor görürsün...;) ama sen qenede o pişman olsa bile yüz verme..

Koluna erkek tak yanında geç msne adını yaz kıskandır oda seni seviosa yapcagını yapar saten gerekirse senin için o çocukla teke tek bile çıkar ama unutma sabır ve zaman lazım (;

hem aldatıo hem peşinden koşuon ilginç

aynen katılyıorum arkadaşa

hepsini okuma geregi bile duymadım aldatıyo seni ve sen peşinden koşuyosun dönsün die boşversene ya kimse için küçülmeye degmez aldatma olmasaydı sana git kapısında yat bile derdim unutamıyosan ama aldatma çok agır ayrıca tekrr barışmış olsanız bile sen bu aldatmayı hazmedemezsin kaldıramazsın sonuç yine ayrılık olurdu yapman gereken tek şey gözyaşlarını silmek ve ayaga kalkıp yoluna devam etmek emnm ol niceleri çıkcaktır karşına ve o kadar gözyaşı doktuğun için kendine küfredeksin inan bna fullmoon dedi dersin ;)

Yha ßnce ßırak sn oNun peŞinDe doLaşacaqıNa o seniN PeŞiNde doLaşsnn şekerimm ....!!!!!!!!

unutmuyacaksın sabırla bekle beklemesende yapacağın fazla bir iş yok sen sabrının mukavatını er geç göreceksin bir akşam üstü tüm güzellikler senin oursa şama herşey biti sandığın anda sevinç göz yaşların olacak belkide

Aşk Aşk Aşk Hem Acı Hem Mutluk Hemde Cesaret Veriyor İnsana Ama Herbiri Birbirinden Farklı. Eger Seviyorsan Unutmaya Çalışmak Ve Unutulmak Çok Acı Veriyor İnsana kahredıyor Ama Yapacak Hiç Bİrşey Yok. Gidene Kalmış Karar Senin Çektigin Acıyı O Hİssedemez Senin Ona Olan Sevginden Yüregin Parçalanırken O Bunu Hissedemez. O çoktan Unutmuştur Çünkü Senin Yapabilecegin Tek Bİr Şey War Gözyaşlarınla Beraber Zor da Olsa Unutmak Belki Başarırsın Ben Başaramadım :s

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri