---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? Malesef Hayır Yok!
earthqeke Kayıtlı Üye 10 Haz 2009 #41 ---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? Malesef Hayır Yok!
DéaThanqéL Bayan Üye 12 Haz 2009 #43 ---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? Malesef Hayır Yok.
öZqAn ^^ Kayıtlı Üye 12 Haz 2009 #44 ---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? yok olmazda bundan sonra!!
KeLebek_çıkmAzı Banned 13 Haz 2009 #45 ---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? Evet var bana göre düşüncelerimi ve siyasi görüşümü açık ve seçik herkesin içinde söyleyebilen birisiyim
---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? Evet var bana göre düşüncelerimi ve siyasi görüşümü açık ve seçik herkesin içinde söyleyebilen birisiyim
B bucalı Kayıtlı Üye 14 Haz 2009 #46 ---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? ßncede maLeseF y0kK :/ 0lcaqınıda Pek sanmıy0rumM..
---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? ßncede maLeseF y0kK :/ 0lcaqınıda Pek sanmıy0rumM..
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 14 Haz 2009 #47 ---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? Malesef Hayır Yok.
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 14 Haz 2009 #49 ---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? Beyaz Türklere var.
yoRquneLLa Kayıtlı Üye 15 Haz 2009 #50 ---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? [c=#B560B7]SanaLda dayı oLanLar nedenSe sıkıya qelince kuzu oLuyoLar.. !! =][/c]
---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? [c=#B560B7]SanaLda dayı oLanLar nedenSe sıkıya qelince kuzu oLuyoLar.. !! =][/c]
yoRquneLLa Kayıtlı Üye 15 Haz 2009 #51 ---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? kimse üzerine alınmasın prdN =)
yoRquneLLa Kayıtlı Üye 15 Haz 2009 #52 ---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? aa ben ndn bay oLarak qörünüormm =) yanlış olmuş sanırmm =)
---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? aa ben ndn bay oLarak qörünüormm =) yanlış olmuş sanırmm =)
sEmih Kayıtlı Üye 15 Haz 2009 #53 ---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? Konuyla aLakası nedir yazdıkLarınızın Laf Koyma Yeri Degil Burası.
---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? Konuyla aLakası nedir yazdıkLarınızın Laf Koyma Yeri Degil Burası.
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 19 Nis 2011 #54 ---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? yok ne yazık ki...
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 19 Nis 2011 #55 ---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? sonuçları çok şeye değerse yok ama ufak tefek özgürlükelr var
---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? sonuçları çok şeye değerse yok ama ufak tefek özgürlükelr var
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 11 Tem 2011 #56 ---> üLkemizde Düşünce Özgürlügü oLduguna İnaniyormusunz ? Hayır Yok.