Uğur'u BaLiLi Kızdırmış

Buğra1

Kayıtlı Üye
Balili motive etmiş




Fenerbahçemizi, Sivasspor karşısında motive eden ilginç yanlışlık...

ugur_boral2.jpg

haber_alt_image.gif

Fenerbahçemizi, Sivasspor karşısında motive eden ilginç yanlışlık... Balili’nin Facebook’ta vatandaşları için İbranice yazdığı, “Fenerbahçe maçı Kanal 5’te” yazısını bir gazete, “Fener’e 5 atarız” diye çevirince olan oldu.

Uğur Boral’ın, Sivasspor maçı sonrası sarfettiği, “Fenerbahçe ile kimse alay edemez. Ederse sonu böyle olur” sözlerinin nereden kaynaklandığı ortaya çıktı. Her şey, Sivas’ın İsrailli yıldızı Balili’nin, internet sitesi Facebook’a yazdığı bir yazıyla başladı. Yıldız oyuncu, vatandaşlarının bu maçı izleyebilmesi için Facebook’a “Fenerbahçe-Sivas maçı saat 19:00’da Kanal 5’te” anonsunu koydu ve bu iletiyi cumartesi gününe kadar silmedi. Balili’nin bu yazısı İbranice’ydi.

Ulusal bir gazetenin muhabiri, Balili’nin sözlerini, içindeki 5 rakamını dikkate alarak, “Şükrü Saracoğlu’nda cumartesi Fenerbahçe’ye 5 atarız” diye çevirdi ve haber böyle verildi. Fenerbahçeli futbolcular bu yazıyı görünce de olan oldu. Bunu, Fenerbahçe ile alay etmek olarak algılayan Sarı-Lacivertliler, müthiş hırslandı, kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda bu sözlere yanıtı sahada vermek için sözleşti. Sonuçta 4-2’lik galibiyet gelirken, Uğur, hırslarının nedenini maç sonunda açıkladı.
 
---> Uğur'u BaLiLi Kızdırmış

bir keresindede ümit davala buna benzer bi açıklama yapmıştı gese&FB maçı öncesi fenerden bi cacık olmaz diye ama maç sonunda ümitin hali malum balilide o hesap
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst