Üç Şey!..

Raskolnikov

Nullius in Verba
Prenses
~

Üç şey var senden bana kalan. Hiç aklımdan atamadığım unutamadığım. Sadece aklıma gelince senin hasretliğini bitirecek, sonsuz bir umut, birazda ağıt. Her şey güzel; senden bana kalanlar. Umut, sevgi, hasret! Diyorum ya sadece üç şey. Ama bazen yıkıcı, ama bazen yakıcı! Buram, buram sensizlik. Teselli değil hiçbir şey; arkadaş nasihatı, anne sözü, şişe dipleri.

Unuta bilir miyim sence beşik taş sahilindeki sarılmaları. Unuta bilir miyim, istiklal caddesindeki cafede birbirimize yakınlığımızı. Hayır! Ben gönlüme karşı bu kadar nankör olamam. Yapamam bunu kendime, sen ne dersen de! Kaldıramam bu çileyi.
Tophane sahilindeki oturmaları, kuş burnu, demli çay istemeleri. Sonra sabaha dek süren konuşmaları, hayattaki en büyük yanlışlıkları, en mutlu, en mutsuz günlerden bahsetmeyi. Hayat bu gülüm ne doğru, ne yanlış kestiremiyor insan ilk seferde. Tatlı dokunuşları; sessiz, ılık, dingin. Sabaha dek. Ben unutamam sevgili, hiç ama hiç unutamam. Seni bilmem ama ben asla unutamam. Biliyorsun beni. Senin canın sıkkınken benim burada canım yanıyor. Ağlamaklı oluyorum.

Bu benim imparatorluğum. Sevgi, aşk; birazda tehlike dolu; suç imparatorluğu!​
 
Son düzenleme:
---> Üç Şey!..

emeğine yüreğine sağlık ugurböceği, paylaşımları güzel teşekkür ederim paylaştığın için
 
---> Üç Şey!..

Bu benim imparatorluğum. Sevgi, aşk; birazda tehlike dolu; suç imparatorluğu!

Harbi Süper Bişi . Teşekkür Ederim
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst