Allah canını almasın içimi kararttın Yenı bı arkadasla tanısmaya bıle korktum hehe
Tanış Ama Samimi Olma Hayatta tek bir tane onun için Ölüme Bile Gidebilecegin Bir Arkadasın olsun fazla bile gelir sana benim Çevrem Çok Geniş Ama İşim Olmaz Bir Tane Arkadasım var onun için ölüme Giderimm
Ya ama ben cok değerci bı ınsanımm.. Ilk kez qorduqum bırıne bıle deqer werıyorum .. Bu yuzden cok sey kaybettım..
Hayatımda bır aıleme 2 kuKy'me dostuma yanii cok deqer werırım.. Dostumdan yana asla bı kazık yemedım.. Bu değer'imi en cok hakedicek insan belki de odur.. Allah herkese oyle bır dost nasıp eder ins.
:106::106:amin amin ahh kukym ahh neler çektik senle kızz biz o alieden azmı çektikk ama her şeye rağmenn ..kopmadık okadar şeyleri atlattığımıza rağmen.: ammann beee harbi çok çekmişiz kızz:S:S:s ağlicam şimdii heyy bnde kukymi çooq sefiyomm :150:
Kendimi gördü sanki
Seni tanıdığıma çok sevındım cnm
Hep aramızda ol inşallah.
senı tanımak guzeldı azracım :2:
Ya ama ben cok değerci bı ınsanımm.. Ilk kez qorduqum bırıne bıle deqer werıyorum .. Bu yuzden cok sey kaybettım..
.
fazla bekletme kendini nerelerdesin
seni tanımak güzeLdi azra
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.