U-mutsuz

---> U-mutsuz

Allah canını almasın içimi kararttın :) Yenı bı arkadasla tanısmaya bıle korktum hehe :)

Tanış Ama Samimi Olma Hayatta tek bir tane onun için Ölüme Bile Gidebilecegin Bir Arkadasın olsun fazla bile gelir sana benim Çevrem Çok Geniş Ama İşim Olmaz Bir Tane Arkadasım var onun için ölüme Giderimm :D

---> U-mutsuz

Tanış Ama Samimi Olma Hayatta tek bir tane onun için Ölüme Bile Gidebilecegin Bir Arkadasın olsun fazla bile gelir sana benim Çevrem Çok Geniş Ama İşim Olmaz Bir Tane Arkadasım var onun için ölüme Giderimm :D

Tamam ıste kardes aynı kafadanız.. :) Benımm tek sorunum herkese deqer wermek.. Ama ölüme bıle qıdebılıceqım tek arkadasım var..

---> U-mutsuz

Ya ama ben cok değerci bı ınsanımm.. Ilk kez qorduqum bırıne bıle deqer werıyorum .. Bu yuzden cok sey kaybettım..

Hayatımda bır aıleme 2 kuKy'me dostuma yanii cok deqer werırım.. Dostumdan yana asla bı kazık yemedım.. Bu değer'imi en cok hakedicek insan belki de odur.. Allah herkese oyle bır dost nasıp eder ins.

:106::106:amin amin :D:D:D ahh kukym ahh neler çektik senle kızz biz o alieden azmı çektikk ama her şeye rağmenn ..kopmadık okadar şeyleri atlattığımıza rağmen.:D:D: ammann beee harbi çok çekmişiz kızz:S:S:s ağlicam şimdii heyy :D bnde kukymi çooq sefiyomm :p:p:150:

---> U-mutsuz

:106::106:amin amin :D:D:D ahh kukym ahh neler çektik senle kızz biz o alieden azmı çektikk ama her şeye rağmenn ..kopmadık okadar şeyleri atlattığımıza rağmen.:D:D: ammann beee harbi çok çekmişiz kızz:S:S:s ağlicam şimdii heyy :D bnde kukymi çooq sefiyomm :p:p:150:

Kuky'n ölsün sna :)

---> U-mutsuz

Ya ama ben cok değerci bı ınsanımm.. Ilk kez qorduqum bırıne bıle deqer werıyorum .. Bu yuzden cok sey kaybettım..
.

Ne garip Bende aynı dertten Muzdaripim :)
Seni tanıdığma sevindim :D
Ama Kendini Anlattığın yazılarla U-mutsuz Olan nickin Biraz çelişkili geldi. neden Bu nicki seçtiğini sorsam ? :D:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri