U-mutsuz

U-mutsuz

Bayan Üye
Merhaba arkadaslar adım azRa.. Yani U-mutsuz.. Daha once Bırcok forumda admın'lık yaptım .. Bundan 6 ay oncede çesitli ınternet radıolarında dj'lik qörevi yaptım .. Uzun süredir sanal alemden kopmustumm ama yenıden döndüm.. Yasım 16 .. Beşiktas'lıyım.. :) Ve bundan qurur duyuyorum .. Kendımı nasıl anlatsam.. Dısarıdan bakıldıqında sert qorunurum ama aslında oyle deqılım.. Sessiz sakinimdir.. Yerı qeldıqınde deli qıbıı çılqın bı kız olurum.. :) Tabı Kuky'm olmadan da olmaz.. O benım herseyım.. O yokken ben yokum demek anlayacaqınız.. O benım kardesım dostum herseyım.. Tabiikii.. :) Benım askım'da var.. Yanı baLım.. Onu cok seviyorum .. Beyaz Renqe bayılırım.. :) Çocukluqumda hıc oyun oynayan bı ınsan deqıldım.. Ama suan bıle oynamayı cok sevdıqım bı oyun var.. Kutu Kutu Pense.. Hayatın ta kendısı olduqu ıcın belkıde cok sevıyorum o oyunu.. Kımın sana ne zaman sırtını doneceqı bellı olmaz..
Gülmeyi cok sevıyorum.. Herseye raqmen qülmeyi.. Küçücük bir tebessümü tabiat'a sunup renklenmeyii.. Cok seviyorum .. Cok sabırsız bı karakterım var.. Beklemekten nefret ederım ama bekletmeye bayılırım.. :) Bu yuzden coqu kısının tepkısını aldım saolsunlar.. =) Hakedıyorum bazen.. Neyse lafı uzatmaya daha fazla qerek yok..

Bu forum'u buldum ve cokda eqlenıyorum .. Admin olmadan sadece üye olmak birazcık zor oluyor ama olsun.. :) Yenıden dönmek ve bastan baslamak sart.. Tsk,ederim.. Okuduqun için saqol kardesım.. :)

Son düzenleme:
---> U-mutsuz

5964.jpg

5969.jpg

5990.jpg

5994.jpg

Soldaki ben.. :)

---> U-mutsuz

Way Kardeşim Sendemi Djsin Aramıza H.geldin..

Umarım Kalıcı Olursun

---> U-mutsuz

Seni tanıdığıma sevindim Azra :)
Bende dıştan sert görünürüm tanıyınca anlar herkes :)
Hayatında başarılar dileğimle...

---> U-mutsuz

En iyisini Yapıyosun İnsanlara Yüz Verdinmi Oynamaya Başlıyorlar Agırlıgını koy her zaman :D

Seni Tanımak Güzel..

---> U-mutsuz

Ya ama ben cok değerci bı ınsanımm.. Ilk kez qorduqum bırıne bıle deqer werıyorum .. Bu yuzden cok sey kaybettım..

Hayatımda bır aıleme 2 kuKy'me dostuma yanii cok deqer werırım.. Dostumdan yana asla bı kazık yemedım.. Bu değer'imi en cok hakedicek insan belki de odur.. Allah herkese oyle bır dost nasıp eder ins.

Son düzenleme:
---> U-mutsuz

Bu Devirde Babana Bile Güvenmiceksin Beyaz Gülün Bile Siyah Gölgesi Vardır Mutlu Yaşamak İstiyorsan Mutsuzlugunu Bozacak İnsanları eziceksin Acıma acınacak Hale Düsersin Arkadaslarını İİ Sec Yazdıklarımı Yanlıs Anlama Sadece Bi ARkadaş Tavsiyesi :D

---> U-mutsuz

ĎÅŖĶÃЙģĘĻ;1729903' Alıntı:
herkese o kadar değer verme bak kendinde diyosun ve hala veriyosan o senin saflığın cnm

Evet kendim diyorum .. Ama o deqer'i sadece tek arkadasıma verıyorumm .. Onun deqeri bende cok farklı.. Umarım bu deqer'i her zaman hakeder..

---> U-mutsuz

Bu Devirde Babana Bile Güvenmiceksin Beyaz Gülün Bile Siyah Gölgesi Vardır Mutlu Yaşamak İstiyorsan Mutsuzlugunu Bozacak İnsanları eziceksin Acıma acınacak Hale Düsersin Arkadaslarını İİ Sec Yazdıklarımı Yanlıs Anlama Sadece Bi ARkadaş Tavsiyesi :D

Allah canını almasın içimi kararttın :) Yenı bı arkadasla tanısmaya bıle korktum hehe :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri