U-mutsuz
Bayan Üye
Merhaba arkadaslar adım azRa.. Yani U-mutsuz.. Daha once Bırcok forumda admın'lık yaptım .. Bundan 6 ay oncede çesitli ınternet radıolarında dj'lik qörevi yaptım .. Uzun süredir sanal alemden kopmustumm ama yenıden döndüm.. Yasım 16 .. Beşiktas'lıyım.. Ve bundan qurur duyuyorum .. Kendımı nasıl anlatsam.. Dısarıdan bakıldıqında sert qorunurum ama aslında oyle deqılım.. Sessiz sakinimdir.. Yerı qeldıqınde deli qıbıı çılqın bı kız olurum.. Tabı Kuky'm olmadan da olmaz.. O benım herseyım.. O yokken ben yokum demek anlayacaqınız.. O benım kardesım dostum herseyım.. Tabiikii.. Benım askım'da var.. Yanı baLım.. Onu cok seviyorum .. Beyaz Renqe bayılırım.. Çocukluqumda hıc oyun oynayan bı ınsan deqıldım.. Ama suan bıle oynamayı cok sevdıqım bı oyun var.. Kutu Kutu Pense.. Hayatın ta kendısı olduqu ıcın belkıde cok sevıyorum o oyunu.. Kımın sana ne zaman sırtını doneceqı bellı olmaz..
Gülmeyi cok sevıyorum.. Herseye raqmen qülmeyi.. Küçücük bir tebessümü tabiat'a sunup renklenmeyii.. Cok seviyorum .. Cok sabırsız bı karakterım var.. Beklemekten nefret ederım ama bekletmeye bayılırım.. Bu yuzden coqu kısının tepkısını aldım saolsunlar.. =) Hakedıyorum bazen.. Neyse lafı uzatmaya daha fazla qerek yok..
Bu forum'u buldum ve cokda eqlenıyorum .. Admin olmadan sadece üye olmak birazcık zor oluyor ama olsun.. Yenıden dönmek ve bastan baslamak sart.. Tsk,ederim.. Okuduqun için saqol kardesım..
Gülmeyi cok sevıyorum.. Herseye raqmen qülmeyi.. Küçücük bir tebessümü tabiat'a sunup renklenmeyii.. Cok seviyorum .. Cok sabırsız bı karakterım var.. Beklemekten nefret ederım ama bekletmeye bayılırım.. Bu yuzden coqu kısının tepkısını aldım saolsunlar.. =) Hakedıyorum bazen.. Neyse lafı uzatmaya daha fazla qerek yok..
Bu forum'u buldum ve cokda eqlenıyorum .. Admin olmadan sadece üye olmak birazcık zor oluyor ama olsun.. Yenıden dönmek ve bastan baslamak sart.. Tsk,ederim.. Okuduqun için saqol kardesım..
Son düzenleme: