Twitter’a ‘beğen’ tuşu eklendi

Heulwen

Kayıtlı Üye

bYpzmm.jpg

Twitter’a ‘beğen’ tuşu eklendi

Twitter yıldız ikonunu terk etti. 3 Kasım günü resmi blogundan gelişmeyi duyuran Twitter, mikroblogunun sembollerinden biri haline gelen yıldızların yerini beğeniyi işaret eden kalplere bırakacağını duyurdu. Twitter’ı ‘genel izleyici’ için daha anlaşılabilir hale getirmeyi amaçlayan değişiklik, Vine’a da uyarlanıyor.

Açıklamasında “Birçok şeyi beğenebilirsiniz ancak her şey sizin favoriniz olamayabilir” diyen Twitter, kalbin evrensel bir sembol olduğuna değiniyor. Sosyal ağlar dilinde ‘beğenme’ Facebook sayesinde milyarlarca kişiye hitap eden bir iletişim şekli.

Geçtiğimiz Haziran ayından bu yana özelliği test eden Twitter, kullanıcıların yeniliği çok sevdiğini de söylüyor. Twitter bunu canlı yayın uygulaması Periscope‘tan da biliyor. Kullanıcının platformla etkileşimini arttıran kalplerin Vine ve Twitter’a birlikte uyarlanması, şirket için daha bütünsel bir dil kullanılmasını da sağlıyor.

---> Twitter’a ‘beğen’ tuşu eklendi

ne zamann :D hahaha guzel olmustur herhalde ıkı gundur gırmemıstım bı gırım bakım barşiii
bilgi için saolasn :)

hıı smdı baktım favorıler yerıne gelmıs :D

Ben yıldızları seviyordum be bu ne her yer kalp oldu xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri