---> Tuttu, Tutmadı Oyunu ortam olduktan sonra gecelerce spor yaparsın
doostum_ Kayıtlı Üye 22 Kas 2010 #661 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu ortam olduktan sonra gecelerce spor yaparsın
doostum_ Kayıtlı Üye 25 Kas 2010 #663 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu pc de nasıl tw izleyebirsem artık koşuyor oturduğu yerde
'-Gamze Bayan Üye 25 Kas 2010 #664 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tutmadı pc de nasıl konuşucaksam.. Uçuyor..
doostum_ Kayıtlı Üye 25 Kas 2010 #665 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu idrak yollarında sıkıntı war galiba koşuyor dedim uçuyorumm su içmiyor
'-Gamze Bayan Üye 25 Kas 2010 #666 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tuttu Ztn koşamamda fark etmez sen kendi yollarına bak Sigara içiyor
ayseGIZ Bayan Üye 25 Kas 2010 #669 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu kesinlikle karadenizli ama balığı sevmiyor
YaZYaGmUrU61 Bayan Üye 25 Kas 2010 #670 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu dün yedim tatlım sevmemmi ya sevmeyn fuzuli yaşay demektir yarın erken kalkması lazım
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu dün yedim tatlım sevmemmi ya sevmeyn fuzuli yaşay demektir yarın erken kalkması lazım
ayseGIZ Bayan Üye 25 Kas 2010 #671 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu evet maalesef yaşamak için değil yemek için yaşıyor
YaZYaGmUrU61 Bayan Üye 25 Kas 2010 #672 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tamam balık seviyoruzda okadarda değil hayatı dolu dolu yaşamayı seviyo desek daha iyi cumartesi öğleye kadar uyumayı planlıyo
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tamam balık seviyoruzda okadarda değil hayatı dolu dolu yaşamayı seviyo desek daha iyi cumartesi öğleye kadar uyumayı planlıyo
ayseGIZ Bayan Üye 25 Kas 2010 #673 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu iyi fikir mutlu olmak için çok iyi şeyler beklemiyo
'-DamLa Bayan Üye 25 Kas 2010 #674 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tutmadı mutluluk harm bana. müzk dinliyo.
ayseGIZ Bayan Üye 25 Kas 2010 #675 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tuttuda... haram kısmı olmadı müzik susmuyokie arada bi gidip yemeğin altına bakıyo ?
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tuttuda... haram kısmı olmadı müzik susmuyokie arada bi gidip yemeğin altına bakıyo ?
YaZYaGmUrU61 Bayan Üye 25 Kas 2010 #677 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu yok valla keyfim yerinde çay içiyo haram kısmı harbi olmadı
'-DamLa Bayan Üye 25 Kas 2010 #680 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu aşk diye bise yok , ama vardır gurur. fenerbahçeli ?