---> Tuttu, Tutmadı Oyunu evett bursalısın :P
O oleacea Kayıtlı Üye 5 Tem 2010 #603 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu yok artık bu nası tuttu kısa boylusun birazda balık etlisin
key_girl Bayan Üye 5 Tem 2010 #604 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu kısa değilim ama sanki biraz balık etlilik var.. monitore bakıosun
key_girl Bayan Üye 5 Tem 2010 #606 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tuttu..ama kullanmıyorum..hihihi maviyi seviosun
O oleacea Kayıtlı Üye 5 Tem 2010 #607 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu inanmıyorrum sallamıştımmm ! maviden kastın denizse evet avea kullanıyosun
key_girl Bayan Üye 5 Tem 2010 #608 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tutmadı [turkcell] dış görünüş senin için çok önemli??
O oleacea Kayıtlı Üye 5 Tem 2010 #609 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tutmadıııııı..(önemli ama devede kulak kadarr oldu için geri planda kalıyo) duygusalsın??
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tutmadıııııı..(önemli ama devede kulak kadarr oldu için geri planda kalıyo) duygusalsın??
key_girl Bayan Üye 5 Tem 2010 #610 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tuttu.... uzunsun[mesela bi sırık gibi..] hihihi
O oleacea Kayıtlı Üye 5 Tem 2010 #611 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu uzunsun kısmı tuttuu ama sırık kısmı tutmadı okadarda değil türk kahvesini seviosun ??
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu uzunsun kısmı tuttuu ama sırık kısmı tutmadı okadarda değil türk kahvesini seviosun ??
key_girl Bayan Üye 5 Tem 2010 #612 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu çoook ama bol şekerli ve sütlü olcak.. avealısın???
key_girl Bayan Üye 5 Tem 2010 #614 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu çok..:/ ama yapı meselesi napalım.. bu kesin tutar çok zor bi soru ama bilicemi düşünüorum.. netin açık
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu çok..:/ ama yapı meselesi napalım.. bu kesin tutar çok zor bi soru ama bilicemi düşünüorum.. netin açık
O oleacea Kayıtlı Üye 5 Tem 2010 #615 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu yok artık beni çok şaşırtınn bunuda bildin yaa sıcak kanlısınn ??
key_girl Bayan Üye 5 Tem 2010 #616 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tabiki...ama sen soru bile sormamışsın.. fare elinde...
O oleacea Kayıtlı Üye 5 Tem 2010 #617 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu evettt soradan farkedip düzeltim ama? biüsteki mesaja baktınn
key_girl Bayan Üye 5 Tem 2010 #618 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu bunu nerden bildin yuh.... hata yaptığını düşünüosun???
O oleacea Kayıtlı Üye 5 Tem 2010 #619 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu hem evet hem hayırr sadece foruma odaklanmışsınn ??