---> Tuttu, Tutmadı Oyunu aslında düşünmemiştimmm :) nası biri oldumu merak ediosun
O oleacea Kayıtlı Üye 3 Tem 2010 #541 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu aslında düşünmemiştimmm nası biri oldumu merak ediosun
O oleacea Kayıtlı Üye 3 Tem 2010 #543 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu kıvırmaya hiç gerek yok yani tuttu çıkmak istiosun ama bi türlü çıkamadın
key_girl Bayan Üye 3 Tem 2010 #544 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tuttu...istemek değilde zorunluluk..ama çıkamıyorum işte.. monitöre bakıosun..
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tuttu...istemek değilde zorunluluk..ama çıkamıyorum işte.. monitöre bakıosun..
O oleacea Kayıtlı Üye 3 Tem 2010 #545 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu evet bakıyoruuummm (amcamlar beklio bizi şu an misafirliğee :S ) bu msjdan sora çıkıyorum diosun
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu evet bakıyoruuummm (amcamlar beklio bizi şu an misafirliğee :S ) bu msjdan sora çıkıyorum diosun
key_girl Bayan Üye 3 Tem 2010 #546 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu her mesajda öyle diyorum.. ben çıkıyorum diosun
O oleacea Kayıtlı Üye 3 Tem 2010 #547 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu demiyorum demek zorundayımmmm (ben çıkıyorum kendine iyi davran görüşürüzz) sende çıkıcaksın ?
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu demiyorum demek zorundayımmmm (ben çıkıyorum kendine iyi davran görüşürüzz) sende çıkıcaksın ?
key_girl Bayan Üye 3 Tem 2010 #550 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu işim olmaz... farkettin mi hala çıkamadın???
O oleacea Kayıtlı Üye 3 Tem 2010 #553 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu evet tuttu ama soru sormaaa çıkamıyorumm... çıkmasa diosun
key_girl Bayan Üye 3 Tem 2010 #554 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu öyle diyorum ama bi yandan da kapamak istiyorum.. insansın (bu kesinlikle herkeste tutar..)
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu öyle diyorum ama bi yandan da kapamak istiyorum.. insansın (bu kesinlikle herkeste tutar..)
O oleacea Kayıtlı Üye 3 Tem 2010 #555 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tuttu galibaaa ben çıkıyorummmm bu defa kesinn
key_girl Bayan Üye 3 Tem 2010 #556 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu bende kesin.. müzik dinlemei seviosun... [bu son soruydu "bugünlük"...yarın görüşmek dilei ile kendine iyi bak düşler forum..)
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu bende kesin.. müzik dinlemei seviosun... [bu son soruydu "bugünlük"...yarın görüşmek dilei ile kendine iyi bak düşler forum..)
~~~SeNa~~ Bayan Üye 3 Tem 2010 #557 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu TuTTu.. Altaki Birileriyle yeni tanisti.?
AhuELa'S<3 Bayan Üye 3 Tem 2010 #558 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tuttu alttaki arki de sıkılmış bi durumda
-CaMBaZ- Banned 3 Tem 2010 #560 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu evet biraz ya( alltaki durumdan anlayn biri