---> Tuttu, Tutmadı Oyunu inanılmazsın tuttu..:) monitöre bakıosun..:)
key_girl Bayan Üye 3 Tem 2010 #481 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu inanılmazsın tuttu.. monitöre bakıosun..
O oleacea Kayıtlı Üye 3 Tem 2010 #482 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu bana inanılmaz diosun ama sende yazdığını tuttuyosun maşaalllah bu cevabı okuyunca güldün veye gülümsedin
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu bana inanılmaz diosun ama sende yazdığını tuttuyosun maşaalllah bu cevabı okuyunca güldün veye gülümsedin
key_girl Bayan Üye 3 Tem 2010 #483 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu yuhhh yine tuttu.. bu kızdan adam olur diosun..
O oleacea Kayıtlı Üye 3 Tem 2010 #484 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tutmadı demedim çünkü öle aklımdan geçirdim ... bu defa ne dicek die merak ediosunn ??
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tutmadı demedim çünkü öle aklımdan geçirdim ... bu defa ne dicek die merak ediosunn ??
O oleacea Kayıtlı Üye 3 Tem 2010 #486 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu nasıda bildin ama kesin oda bursalı yazcak die geçirdin aklından ?
O oleacea Kayıtlı Üye 3 Tem 2010 #488 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tuttuuu sende ya tam 20 yada 20 den küçüksün
O oleacea Kayıtlı Üye 3 Tem 2010 #490 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tuttuuu denizi kim sevmezki sencede bursa güzel memleket ?
key_girl Bayan Üye 3 Tem 2010 #491 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tabiki tuttu... kan grubun 0 rh + buda kesin tutar..
O oleacea Kayıtlı Üye 3 Tem 2010 #492 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu hadi oraya salladıysam şaka tabi tuttu Kesin düşleriforumda takılıyosundur şimdi
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu hadi oraya salladıysam şaka tabi tuttu Kesin düşleriforumda takılıyosundur şimdi
key_girl Bayan Üye 3 Tem 2010 #493 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu yuh nası bildin.. yoksa buralarda biyerlerde saklanıomusn... şuan kesin bu yazıları okuyosundur..
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu yuh nası bildin.. yoksa buralarda biyerlerde saklanıomusn... şuan kesin bu yazıları okuyosundur..
O oleacea Kayıtlı Üye 3 Tem 2010 #494 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu kahinmisin nesin yaa herşeyi nasıda biliosunnn ruh halin melek gibidir şimdi senn
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu kahinmisin nesin yaa herşeyi nasıda biliosunnn ruh halin melek gibidir şimdi senn
key_girl Bayan Üye 3 Tem 2010 #495 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tuttu hatta lafı bile var..; "bana kahin diyen normal olsa.." kesin gülümsüosun..
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tuttu hatta lafı bile var..; "bana kahin diyen normal olsa.." kesin gülümsüosun..
O oleacea Kayıtlı Üye 3 Tem 2010 #496 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu yok artık bukadarıda fazla ama sarışınsın ??
O oleacea Kayıtlı Üye 3 Tem 2010 #498 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tutmadııı çok esmer değil ama beyaz tenlide değilsin
key_girl Bayan Üye 3 Tem 2010 #499 ---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tuttu.. şu kız cevap yazsada bence cevap yazsam diosun.. (en azından ben öyle diorum..)
---> Tuttu, Tutmadı Oyunu tuttu.. şu kız cevap yazsada bence cevap yazsam diosun.. (en azından ben öyle diorum..)