Türkiye'yi en iyi temsil eden sporcumuz?

????????*

• Semih Saygıner

Oy: 3 13.0%
  • Mehmet Okur

Oy: 8 34.8%
  • Hidayet Türkoğlu

Oy: 3 13.0%
  • Emre Bölezoğlu

Oy: 2 8.7%
  • Tugay Kerimoğlu

Oy: 2 8.7%
  • Süreyha Ayhan

Oy: 1 4.3%
  • Yasemin Dalkılıç

Oy: 0 0.0%
  • Diğer [lütfen belirtiniz]

Oy: 4 17.4%

• Kullanılan toplam oy
    23

LîNKîN_PâRk

Kayıtlı Üye
Yurtdışında Türkiye'yi en iyi temsil eden sporcumuz size göre kim ? Her tür spor dalından olabilir.

Benim Cevabım ; Semih Saygıner...

Edit : Açılmış Olan Konulara Biraz Saygınız Olsun, Sonuçta Ben Kendi Adıma Çalışmıyorum + Sitenin Gelişimi İçin Çalışıyorum... Eğer Karsıma Engeller Cıkarsa Hiç Bir Faydamız dokunmaz, Sizden Ricam : Üyelere Karsı Biraz SAygılı Ve Bilinçli olun. Onlara Cevap Hakları TAnıyın , Kafanıza göre Hareket ETmeyin... Ben HEr Açtığım Yanlıs Konu için Gidipte Millete Özel Mesaj atarak Konumu Açın demem. Ben kendim için calısmıyorum sonuçta , Açarsan Aç Açmazsan Hiç umrumda Bile degil...

Anlattıklarımın Dikkate Almanız Dileklerimle...

abi TÜRK DEĞİL AMA Bİ TÜRKTEN DAHA TÜRK PASCAL NOUMAAAA

Fransada dogdu, Besiktasli oldu,
Helal olsun sana, Pascal NOUMA,
Pascal NOUMAA..
OOOO OOOO...

saçma sapan cevaplar vermeyin Türk dio!pascal nouma ne yapıoda bizi temsil edio!

Hamit altıntop diorum ben

onu tanısanız adam gibi adam olduğunu anlarsınızz.haaa türklük gidip ismini değiştirmekle oluyorsa tamam ona bişi demem.misal m.aurelio bu türk mü şimdi...

tamam babacanlar hemen kızmayın ben sadece laf olsun die yazdıydım üzür dilerim kızdırdıysam

mehmet okur hidayet türkoğlu şimdi bunar gözde ama naim süleymanı halil mutluyu sinan şamili unutmayalım türk kendini nasıl göstereceğini iyi bilir
jhxjakxkqa

mehmet okur hidayet türkoğlu şimdi bunar gözde ama naim süleymanı halil mutluyu sinan şamili unutmayalım Türk kendini nasıl göstereceğini iyi bilir...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri