Aynen katılıyorum.
Böyle saçmalık mı olur ? Saçmalıktan da öte iğrençlik bu sapkınlık berbat bişey. Kur'an-ı Kerim'i okuyanınız var mı bilmiyorum ama Allah Lut kavmini bu sebeple lanetlemiştir alt üst etmiştir. Allah bu konuda Kuranı Kerimde gerekli açıklamayı en güzel şekilde yapmıştır.
Hormonal şekilde eşcinsel olanlara diyecek bişeyim yok ama bazı sapık insanlar rahatlıktan ve dinsizlikten bu tür iğrençlik yapıyorlar ve bu türden sapıklıklar olduğu sürece dünyada depremler, seller, yangınlar, özürlü çocuklar ve ne türlü kıyamet alametleri olmaya devam eder.
Hı şuna da inanıyorum ki eğer aileleri bu insanlara Allah korkusunu, dinimizi öğretselerdi Allaha el açıp yalvarmalarıyla Allah bu durumunu düzeltirdi. Yok biz kendi cinslerimizle evlenmek istiyoruz herkes özgür olmalı gibi saçmalıklar benim ancak midemi bulandırır.
Bir de çocuğumuz olacak falan demişler bi gidin işinize be. Onların doğacak çocukları da %99 eşcinsel olacaktır. Çünkü çocuk aileden ne görürse onu uygular. Bu da demek oluyor ki eşcinsellerin evliliğine izin verirlerse binlerce, milyonlarca iğrenç insan sapık insan doluşacak SÖZDE Müslüman ülkemize.
Allah akıl fikir versin.
Hormonal şekilde eşcinsel olanlara diyecek bişeyim yok
Hormonları yanlış çalıştığı için doğuştan hemcinslerine ilgi duyanlar yani kız olarak doğmuşken kendini erkek hissedenler ve kızlara ilgi duyanlar, erkek olarak doğmuşken kendini kız hissedenler ve erkeklere ilgi duyanlar var ve bu o insaların elinde değil. Dediğim çift cinsiyetlilik falan değil boşuna açıklamışsın çünkü neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.Hormonal eşcinsellik diye bir şey, ne bilim ne de ilimde yoktur...
Hem düşünsenize eğer dediğiniz gibi "hormonal" olsaydı ALLAH neden lanetlesin
ve bir kavmi neden helak etsin ki?
sizin söylediğiniz şey çift cinsiyetlik olsa gerek ... bu tür bir rahatsızlıkta cinsiyetin bitanesi daha çok gelişmiş olup , tedavisininde psikologlar yardımıyla yapıldığı bilinir ama ciftcinsiyetlilik asla eşcinsellik değildir...
Hormonları yanlış çalıştığı için doğuştan hemcinslerine ilgi duyanlar yani kız olarak doğmuşken kendini erkek hissedenler ve kızlara ilgi duyanlar, erkek olarak doğmuşken kendini kız hissedenler ve erkeklere ilgi duyanlar var ve bu o insaların elinde değil. Dediğim çift cinsiyetlilik falan değil boşuna açıklamışsın çünkü neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.
Ayrıca ben Lut kavmi HORMONAL eşcinsel olduğu için lanetlenmiştir gibi bir cümle kurmadım ? Nerden çıkardın sen onu?
yani kız olarak doğmuşken kendini erkek hissedenler ve kızlara ilgi duyanlar erkek olarak doğmuşken kendini kız hissedenler ve erkeklere ilgi duyanlar var
boşuna açıklamışsın çünkü neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.
Bende Milli Eğitim Bakanlığının Atadığı Öğretmenlerde Soğudum Şu Andaßi qidin i$inize derim.Ricky Martin i a$ırı severdm Artık Adamdan Soqudum o da evLiliğe hazırLanıyormuş Allah mesud Etsin hahaha
Bu tür konularda yadırgama veya dalga geçme taraftarı değilim
Allah yardımcıları olsun
yasaymışevlilik hakkıymış boş işler.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.