Türkiye-Almanya maçı ne olur?

Almanya-Türkiye maçı ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
---> Türkiye-Almanya maçı ne olur?

gercekcı olmak lazım Almanyaa bızden kat kat ustun bı takım yenme ıhtımalımız cok dusuk ben beraberlıge razıyım :D

Rüyalar aleminde degilsek eger alacagımızı düşünmüyorum ama Almanyanın çokta zorluyacagını düşünmüyorum öyleyse ne olur En fazla beraberlik :) eger maçı almak için oynarsak veririz ama beraberlik için oynarsak Berabere biter ki takımızın amacıda beraberlik bu maçta.

Birinciysen birincisindir ikinciysen hiçbirşey xD
Bu maçı almalıyız xD

diyorsunuz ki adamlar garantılemıs asılmazlar maca pekı o halde neden yenı oyuncular denemıyor bu low takımdada as oyuncularıyla gelıyorrr ? bu almanyaa belcıkayııda gecer bızıdeee :D:D amaaaa hıseddıorum yaa 10 ç olacak bu macc :D:D en kotu beraberlık yanee :D

sistemde denenirr :D:D
beraberliğe 3,1 veriyorlar, almanyanın oranı 2, türkiye kazanır oranı ise 2,65 veriyor, oranlar çok güzel ama beraberlik daha iyi olur. :D

JRbCH.jpg

beraberliğe 3,1 veriyorlar, almanyanın oranı 2, türkiye kazanır oranı ise 2,65 veriyor, oranlar çok güzel ama beraberlik daha iyi olur. :D

JRbCH.jpg

vallaa aga ıddaa da duygusallıgı bırakcan almanyanında oranıı ıyıymıss :D 2 de denenır hanııı :D

1 olmasıı ımkansız gıbı bısey yaa :D son 3 macımız husran :D:D

0 olma ıhtımalı yuksek amaa :D haklısın laz :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri