---> Türkçemizin En'leri gelenekselleştiriveremeyebileceklerdenseler yok artik :D
H HaDeS Kayıtlı Üye 15 Ağu 2011 #21 ---> Türkçemizin En'leri gelenekselleştiriveremeyebileceklerdenseler yok artik
LaZZkopateLLa Bayan Üye 29 May 2012 #22 ---> Türkçemizin En'leri güzel paylaşım olmuş. geç olsa da teşekkürler.
'hayaL Bayan Üye 2 Ocak 2013 #23 ---> Türkçemizin En'leri en uzunu okuyamadım ben ya xD okuyabilen varmı
M Mastor Kayıtlı Üye 2 Ocak 2013 #24 ---> Türkçemizin En'leri Okuyorum ben, kasma sen de okursun xD Zor bir kelime değil sadece uzun biraz xD
---> Türkçemizin En'leri Okuyorum ben, kasma sen de okursun xD Zor bir kelime değil sadece uzun biraz xD
'hayaL Bayan Üye 2 Ocak 2013 #25 ---> Türkçemizin En'leri Mastor' Alıntı: Okuyorum ben, kasma sen de okursun xD Zor bir kelime değil sadece uzun biraz xD Genişletmek için tıkla ... Sen oku özetle bana xD yorma beni ihtiyarım
---> Türkçemizin En'leri Mastor' Alıntı: Okuyorum ben, kasma sen de okursun xD Zor bir kelime değil sadece uzun biraz xD Genişletmek için tıkla ... Sen oku özetle bana xD yorma beni ihtiyarım
H huzur035 Kayıtlı Üye 4 Ocak 2016 #26 ---> Türkçemizin En'leri çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız