Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir .
M MaviLenS Bayan Üye 29 Ara 2013 #2 ---> Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir . Yanlız - Yalnız Hadi - Haydi Melemen - Menemen Kibrit - Kirbit Yanlış - Yalnış Eşofman - Eşortman Bu kadar aklıma geldi ??
---> Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir . Yanlız - Yalnız Hadi - Haydi Melemen - Menemen Kibrit - Kirbit Yanlış - Yalnış Eşofman - Eşortman Bu kadar aklıma geldi ??
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 4 Şub 2014 #4 ---> Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir . Herkez kadarini duymadim
M Moreas Bayan Üye 4 Şub 2014 #5 ---> Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir . Yanlız herkez insanlar bilmeye bilmeye bunları demeye devam ediyorlar.
---> Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir . Yanlız herkez insanlar bilmeye bilmeye bunları demeye devam ediyorlar.
yesil83 Bayan Üye 4 Şub 2014 #6 ---> Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir . Ya lisi "herkez" dogrusu "herkes" mi yoksa tam tersi mi? Yanlis ve yalnizi karistiriyordum. Bi ara sitede bir uye vardi. O acikladigindan begri hic unutmuyorum. Ynilmaktan yanlis, yalindan da yalniz gelsin aklina demisti. Onada ogretmeni öğretmis. Artik bende unutmuyorum. Nikini unuttum arkadasin.
---> Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir . Ya lisi "herkez" dogrusu "herkes" mi yoksa tam tersi mi? Yanlis ve yalnizi karistiriyordum. Bi ara sitede bir uye vardi. O acikladigindan begri hic unutmuyorum. Ynilmaktan yanlis, yalindan da yalniz gelsin aklina demisti. Onada ogretmeni öğretmis. Artik bende unutmuyorum. Nikini unuttum arkadasin.
mehmetal Kayıtlı Üye 20 May 2014 #7 ---> Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir . ananı-Yani anne anlamında söylenir daha kelimenin başında fakat yalnış yanlış anlaşılır desem ayıp olmaz umarım kusuruma bakmayın
---> Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir . ananı-Yani anne anlamında söylenir daha kelimenin başında fakat yalnış yanlış anlaşılır desem ayıp olmaz umarım kusuruma bakmayın
N nsnrrkn Bayan Üye 13 Mar 2016 #8 ---> Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir . Sarımsak - Sarmısak Kiprik-kirpik Yanlız-yalnız Kirbit -kibrit Bazılarını üsttekiler yazmış zaten:kk:
---> Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir . Sarımsak - Sarmısak Kiprik-kirpik Yanlız-yalnız Kirbit -kibrit Bazılarını üsttekiler yazmış zaten:kk:
Lilith Daughter of the Void Admin 13 Mar 2016 #9 ---> Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir . Kimse herkes diyemiyor.. Ağızdan ötürü şemsiye, sarımsak mevzusuna giremeyeceğim.. Genel olarak bakarsak herkes problemi var bence. nsnrrkn' Alıntı: Sarımsak - Sarmısak Kiprik-kirpik Yanlız-yalnız Kirbit -kibrit Bazılarını üsttekiler yazmış zaten:kk: Genişletmek için tıkla ... Biraz karışık olmuş bir an kibrit yanlış, kirbit doğru diyorsun sandım. Şöyle açıklasak doğrusu soldakiler olsa; Sarımsak; sarmısak. Kirpik; kiprik. Yalnız; yanlız. Kibrit; kirbit. Son düzenleme: 13 Mar 2016
---> Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir . Kimse herkes diyemiyor.. Ağızdan ötürü şemsiye, sarımsak mevzusuna giremeyeceğim.. Genel olarak bakarsak herkes problemi var bence. nsnrrkn' Alıntı: Sarımsak - Sarmısak Kiprik-kirpik Yanlız-yalnız Kirbit -kibrit Bazılarını üsttekiler yazmış zaten:kk: Genişletmek için tıkla ... Biraz karışık olmuş bir an kibrit yanlış, kirbit doğru diyorsun sandım. Şöyle açıklasak doğrusu soldakiler olsa; Sarımsak; sarmısak. Kirpik; kiprik. Yalnız; yanlız. Kibrit; kirbit.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 13 Mar 2016 #10 ---> Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir . Herkes / Herkez
engindeniz1 Kayıtlı Üye 23 Mar 2016 #11 ---> Türkçe de en sık yanlış okunan kelime hangisidir . yalnız heralde
Ay GöNüLLü Bayan Üye 14 Eyl 2016 #13 YANLIŞ - DOĞRU Eşki - Ekşi Aferim-Aferin Şöför-Şoför Tiskinmek-Tiksinmek Laylon-Naylon Fortmanto-Portmanto Hastanhane-Hastane Zebze-Sebze
YANLIŞ - DOĞRU Eşki - Ekşi Aferim-Aferin Şöför-Şoför Tiskinmek-Tiksinmek Laylon-Naylon Fortmanto-Portmanto Hastanhane-Hastane Zebze-Sebze