arkadaşLar nolursa olsn onlarda insan ..
arkadaşLar nolursa olsn onlarda insan ..
siz ne kadarda acımasız insanlarsınız yaw gerçektende bende şehit kızıyım ama bence insan olmak yeter ve çok üzüldüm böyle olmasına gerçektende sonuçta herkes insan tamam bende taraftar değilim insanları öldürmelerine ki kürt kızıyımda ama gerçektende kimin başına bile gelse ben çok üzülüyorum.................*******************
iyide herkes insan sonuçta ben üzülüyorum kimin üzülüp üzülmediğide umurumda değil ben içimdeki ALLAH ve insan sevgisi için üzülüyorum.............*************:106::106:bak sehıt kızıymıssın bıde
nasıl acırsın sen bunlara
bu adılere ********ler
vatansız itlere
iyide herkes insan sonuçta ben üzülüyorum kimin üzülüp üzülmediğide umurumda değil ben içimdeki ALLAH ve insan sevgisi için üzülüyorum.............*************:106::106:
iyide herkes insan sonuçta ben üzülüyorum kimin üzülüp üzülmediğide umurumda değil ben içimdeki ALLAH ve insan sevgisi için üzülüyorum.............*************:106::106:
siz ne kadarda acımasız insanlarsınız yaw gerçektende bende şehit kızıyım ama bence insan olmak yeter ve çok üzüldüm böyle olmasına gerçektende sonuçta herkes insan tamam bende taraftar değilim insanları öldürmelerine ki kürt kızıyımda ama gerçektende kimin başına bile gelse ben çok üzülüyorum.................*******************
sen bunu yapanlara insan diyebiliosan ztn sana dicek bişey yok
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.