Türk Kadını Hiç Tanımadığı Erkeğe Merhaba Der Mi?

---> Türk Kadını Hiç Tanımadığı Erkeğe Merhaba Der Mi?

Der. Gelişmiş bir Türk kadını dilerse barda tanıştığı adamla da sabahlayabilir. Yüzyıl değişti, bazı soruların cevapları daha da netleşti.

Cevapları netleşen soruları merak etmekteyim. Fazla gelişmiş olduğunuza dair kanaatlerimde yanılmadığımı biliyordum.

Diyorlar ama bana denk gelenler hep bi soru sormak için geldiler başka bir amaç içinde merhaba demezler heralde :)

Cevapları netleşen soruları merak etmekteyim. Fazla gelişmiş olduğunuza dair kanaatlerimde yanılmadığımı biliyordum.

Kendimle bağdaştırdığım bir yorum yaptığımı düşünmeniz ile her daim insanlar için kanılara varmanız, garip bir eğlence anlayışıyla tanıştırıyor beni. Artık size itimat etmek güçleşti Emre Bey. Bulunduğunuz çadırdaki şu küçük eğlenceniz, ne acı. Yanıldığınızı görmek, ne zevk uyandırıcı.. ah bir bilseniz.

Kendimle bağdaştırdığım bir yorum yaptığımı düşünmeniz ile her daim insanlar için kanılara varmanız, garip bir eğlence anlayışıyla tanıştırıyor beni. Artık size itimat etmek güçleşti Emre Bey. Bulunduğunuz çadırdaki şu küçük eğlenceniz, ne acı. Yanıldığınızı görmek, ne zevk uyandırıcı.. ah bir bilseniz.

O halde siz gelişmemiş, erkeklere merhaba demeyen bir insansınız? Kanaatlerimde yanıldığımı ifade ederken doğrusunu ifade etmeniz idrak etmemi kolaylaştıracaktır.

Eğlenmiyorum. Eğlence arayışı içinde olmam halinde izleyeceğim yollar başka olur. Tanışamadınız.

Bana ne zaman, ne için itimat ettiniz ki güçleşme evresinde Eda Hanım?

Eğlenmiyorum. İkinci kez yazma gereği hissettim. Yanılgım sizi mutlu ediyorsa itimat, insaniyet gibi kavramlar üzerinde yeniden durmalıyız.

Öğrenmek isterim.

Son düzenleme:

Der.Sonrasınıda getirir.Milliyete bağlı olmayan durumlar ve yaşam tarzları vardır, olacaktır.

Merhaba diyen ve gülümseyen bir kadını anında çirkin şekilde yaftalayacak iğrenç ve çoğunluğu oluşturan guruh hali hazirda varken bazı soruların cevapları göreceli olabiliyor ne yazık ki.

O halde siz gelişmemiş, erkeklere merhaba demeyen bir insansınız? Kanaatlerimde yanıldığımı ifade ederken doğrusunu ifade etmeniz idrak etmemi kolaylaştıracaktır.

Eğlenmiyorum. Eğlence arayışı içinde olmam halinde izleyeceğim yollar başka olur. Tanışamadınız.

Bana ne zaman, ne için itimat ettiniz ki güçleşme evresinde Eda Hanım?

Eğlenmiyorum. İkinci kez yazma gereği hissettim. Yanılgım sizi mutlu ediyorsa itimat, insaniyet gibi kavramlar üzerinde yeniden durmalıyız.

Öğrenmek isterim.

Herkesi bir kalıba sokmak yahut benim hangi kalıbınızda olduğumu saptamak zorunda mısınız ki o hâlde şundan mısınız diyorsunuz? İlk etapta eminim ne demek istediğimi ve neyi alaya aldığımı anlamışsınızdır. Güç değil bu. Üzerine düşüp sorguluyor olmanızın haceti nedir, başka bir iş ile uğraşmak var iken?

Tanışamadık değil,tanışmadık belirtmek isterim. Eğlenmiyor olduğunuzu ifade etmeniz güzel fakat inandırmanız güç. Sizi anlamak artık ilgi alanıma girmiyor.

Ayrıca, bir sıfatla bütünleşebilir miyim bilmiyorum lugatınızda ancak; tanımadığım bir erkeğe merhaba diyebilirim. Güvenilir ve akıllı buldu isem. Diliyorum ki merakınızı tatmin edebildim Emre Bey.

Edit: Bir konunun açıkta kaldığını fark ettiğim için açıklama gereği duyacağım:
Kast ettiğim şey, yirmi birinci yüzyılda bu gibi şeylere takılmanın gereksizliği ve eğer canı isterse bir kadının bir erkeğe merhaba diyebileceği idi. Ben merhaba'yı her zaman oturaklı ve bir şeyler ifade etmekten ötede görmüşümdür. Geldiğimiz şu günde, bir merhaba'nın hiçbir şey söylemeden yapılanlardan daha az zararı dokunacaktır. Bir özveri yahut isteğin yöneltmesiyle olabilir fakat benim için cevabı evet bu sorunun. Türk kadını tanımadığı erkeğe merhaba diyebilir. Dilerse de demez. Her kadın, her erkeğe merhaba diyecek demek değil bu. Tıpkı, bir defa merhaba diyenin tekrar diyeceğini savunmadığım, bunu bir alışkanlık olarak göstermediğim gibi bu özveriyi ve isteği de alışkanlık olarak lanse etmiyorum. Farklı bir zamandayız ve tüm bahsetmek istediğim bu.

Son düzenleme:

Herkesi bir kalıba sokmak yahut benim hangi kalıbınızda olduğumu saptamak zorunda mısınız ki o hâlde şundan mısınız diyorsunuz? İlk etapta eminim ne demek istediğimi ve neyi alaya aldığımı anlamışsınızdır. Güç değil bu. Üzerine düşüp sorguluyor olmanızın haceti nedir, başka bir iş ile uğraşmak var iken?

Tanışamadık değil,tanışmadık belirtmek isterim. Eğlenmiyor olduğunuzu ifade etmeniz güzel fakat inandırmanız güç. Sizi anlamak artık ilgi alanıma girmiyor.

Ayrıca, bir sıfatla bütünleşebilir miyim bilmiyorum lugatınızda ancak; tanımadığım bir erkeğe merhaba diyebilirim. Güvenilir ve akıllı buldu isem. Diliyorum ki merakınızı tatmin edebildim Emre Bey.

Edit: Bir konunun açıkta kaldığını fark ettiğim için açıklama gereği duyacağım:
Kast ettiğim şey, yirmi birinci yüzyılda bu gibi şeylere takılmanın gereksizliği ve eğer canı isterse bir kadının bir erkeğe merhaba diyebileceği idi. Ben merhaba'yı her zaman oturaklı ve bir şeyler ifade etmekten ötede görmüşümdür. Geldiğimiz şu günde, bir merhaba'nın hiçbir şey söylemeden yapılanlardan daha az zararı dokunacaktır. Bir özveri yahut isteğin yöneltmesiyle olabilir fakat benim için cevabı evet bu sorunun. Türk kadını tanımadığı erkeğe merhaba diyebilir. Dilerse de demez. Her kadın, her erkeğe merhaba diyecek demek değil bu. Tıpkı, bir defa merhaba diyenin tekrar diyeceğini savunmadığım, bunu bir alışkanlık olarak göstermediğim gibi bu özveriyi ve isteği de alışkanlık olarak lanse etmiyorum. Farklı bir zamandayız ve tüm bahsetmek istediğim bu.

Saldırı seziyorum. Bunu yapmak hiç istemem.

"Şundan mısınız?" demedim. Yanıldığımı ifade etmeniz üzere doğrusunu talep ettim. Gelişmiş insansınız yazıyorum, yanılıyorum. Gelişmemiş insansınız yazıyorum, kalıba sokmaya çalışan oluyorum. Pes.

Çadırınızdaki eğlencenizle ilgilenmiyorum. Alaya aldıklarınız sizde kalsın. Her işe yetecek vaktim var. Var olan vaktimin bir kısmını da bu işe ayırdım ki, ahkamın akıbeti belli olsun.

Tanışamadık değil, tanışmadık. İlgi alanıma girmiyor gibi ifadeleri kullanmanız ahmakça olduğu kadar çocukça. "Garip bir eğlence anlayışıyla tanıştırıyor beni" yazmanız üzere ifade ettiğim "tanışamadınız" kelimesinin manasını idrak etme kuvvetinize hayran kaldım. Sizinle ilgili düşüncelerimi, umut taciri olduğunuzu ilk andan itibaren belirtmekten kendimi alıkoymadım. Anladığınızı umuyorum. İnsanları yönlendirmek, insanlara bazı şeyleri farklı aksettirmek gayretinizi anlayabilmiş değilim.

Yanılmadığım halde yanılgımdan zevk aldığınızı ifade etmişsiniz o halde. Fazla gelişmiş bir insan olduğunuzu biliyordum. Zayıf. Çok zayıf.

Sizin kendi beyninizde algıladığınız şeylerin yerine doğrularını koyuyor olmanızı istemediniz de ahmakça bir o kadar da çocukça olmalı o hâlde. Sonuçta ikimizde, yanlış gördüklerimizi daha uygunlarıyla değiştirmeye çalışıyorduk.

Hayranlığınız,güzel fakat neden insanları yönlendirme gayretinde olduğumu düşünüyorsunuz bir türlü anlayamıyorum, anlatın, anlamak istiyorum.

Zayıf olanı ve bu zayıflığı "çok" yapanı da açıklamanızı isteyeceğim, bir mahsuru yoksa.

Saldırı sezmeyin. Yanılırsınız. Yalnızca cevap veriyorum ve bunu da o an ne düşünüyorsam, tek harfine elleşmeden yapıyorum. Saldırı, plan gerektirir.

Sizin kendi beyninizde algıladığınız şeylerin yerine doğrularını koyuyor olmanızı istemediniz de ahmakça bir o kadar da çocukça olmalı o hâlde. Sonuçta ikimizde, yanlış gördüklerimizi daha uygunlarıyla değiştirmeye çalışıyorduk.

Hayranlığınız,güzel fakat neden insanları yönlendirme gayretinde olduğumu düşünüyorsunuz bir türlü anlayamıyorum, anlatın, anlamak istiyorum.

Zayıf olanı ve bu zayıflığı "çok" yapanı da açıklamanızı isteyeceğim, bir mahsuru yoksa.

Saldırı sezmeyin. Yanılırsınız. Yalnızca cevap veriyorum ve bunu da o an ne düşünüyorsam, tek harfine elleşmeden yapıyorum. Saldırı, plan gerektirir.

Hayranlığımdan bahsedebiliyor olmanız dahi ruh demiyorum, akıl sağlığınızla ilgili bir sorun olduğuna işaret.

Saldırı olmadığından, plan yapmadığınızdan bahsedip inanmamı bekliyorsunuz. İntikam yeminleri ettiğiniz, "bu daha iyi günleri" diyerek ilmek ilmek işlediğiniz kişiler ve olaylar olduğunu bilmem etkili elbet.

Ben hep yanılırım.

Edit: Allah korusun. Tiksindim. Çirkin olup kendini seks objesi olarak sunmaya çalışan bir aydınla başa çıkamam.

Ahmakça ve çocukça davranan, akıl sağlığında da biraz sorunu olan birisi olduğumu söylüyor olmanız ne hoş değil mi?
Etkileri anlıyorum fakat kendinizi benzeri bir kefeye koymanızı anlayamıyorum. Sizinle bu şekilde uğraşmamı sağlayabilecek bir geçmişimiz, zaten bir geçmişimiz yok. Tanıdığım ve karanlığını bildiğim bir insanı lime lime etmek sorun değildi. Siz, karanlığını bildiğim bir insan mısınız, kötülüğünüzden emin miyim ki ilmek ilmek bir şeyler işleyeyim sizin için? Daha önce de demiş olmalıyım -farklı bir şekilde- yapacağım şeyden zevk almak için beynimin birkaç şartı var. Eğer vicdanım rahat ettirmeyecekse uğraşmam bile.
İkimizde herhangi bir değer kazanmadık ve probleminiz böyle bir çabamın olduğunu düşünmeniz idi. Anlatabildim?

Edit, kim acaba o çirkin seks objesi merak ettim şimdi.
edit, gelin. laflarımızın arkasında duralım, açıklayalım.

Son düzenleme:

Kullandığınız cümlelere dikkat edin. Yoksa " ban " objesi olarak tanınırsınız forumda.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri