Herkesi bir kalıba sokmak yahut benim hangi kalıbınızda olduğumu saptamak zorunda mısınız ki o hâlde şundan mısınız diyorsunuz? İlk etapta eminim ne demek istediğimi ve neyi alaya aldığımı anlamışsınızdır. Güç değil bu. Üzerine düşüp sorguluyor olmanızın haceti nedir, başka bir iş ile uğraşmak var iken?
Tanışamadık değil,tanışmadık belirtmek isterim. Eğlenmiyor olduğunuzu ifade etmeniz güzel fakat inandırmanız güç. Sizi anlamak artık ilgi alanıma girmiyor.
Ayrıca, bir sıfatla bütünleşebilir miyim bilmiyorum lugatınızda ancak; tanımadığım bir erkeğe merhaba diyebilirim. Güvenilir ve akıllı buldu isem. Diliyorum ki merakınızı tatmin edebildim Emre Bey.
Edit: Bir konunun açıkta kaldığını fark ettiğim için açıklama gereği duyacağım:
Kast ettiğim şey, yirmi birinci yüzyılda bu gibi şeylere takılmanın gereksizliği ve eğer canı isterse bir kadının bir erkeğe merhaba diyebileceği idi. Ben merhaba'yı her zaman oturaklı ve bir şeyler ifade etmekten ötede görmüşümdür. Geldiğimiz şu günde, bir merhaba'nın hiçbir şey söylemeden yapılanlardan daha az zararı dokunacaktır. Bir özveri yahut isteğin yöneltmesiyle olabilir fakat benim için cevabı evet bu sorunun. Türk kadını tanımadığı erkeğe merhaba diyebilir. Dilerse de demez. Her kadın, her erkeğe merhaba diyecek demek değil bu. Tıpkı, bir defa merhaba diyenin tekrar diyeceğini savunmadığım, bunu bir alışkanlık olarak göstermediğim gibi bu özveriyi ve isteği de alışkanlık olarak lanse etmiyorum. Farklı bir zamandayız ve tüm bahsetmek istediğim bu.