Türk futbolunun en değerli markası "Galatasaray"

bluee

Kayıtlı Üye
Dünyanın önde gelen marka değerlendirme kuruluşlarından Brand Finance yaptığı araştırmayla spor kulüplerinin marka değerlerini ortaya koydu. Kurumun yaptığı araştırma sonucunda Manchester United dünyanın en değerli spor kulübü olurken, Türkiye'nin en değerli markası ise Galatasaray oldu.

Brand Finance’in son olarak gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Değerli Markaları” araştırmasının sonuçlarına göre Türk futbol takımları arasında marka değeri en yüksek kulüp Galatasaray oldu. 55 milyon dolar marka değerine sahip takımımızı 47 milyon dolarla Fenerbahçe, 45 milyon dolarla Beşiktaş ve 26 milyon dolarla Trabzonspor izliyor.

---> Türk futbolunun en değerli markası "Galatasaray"

Dayı zaten Galatasaray bir 5 yıl daha avrupada olmasa gene düşmez tepeden.
Tüm yerli yabancı araştırmalar ve anketlerde hem avrupada başarı hem taraftar sayısı olarak GalataSaray önde.

Alınan toplam Kupalarda'da büyük bir üstünlük var.
Millet'de kendini en büyük ilan etmiş, takan yok.

Bir tane adam vardı 15 milyonuz dedi 20 oldu 25 milyon dedi en son Cumhuriyet mi ne kurmuşlardı . .
Şimdi içerde xD. . .

"He baba" deyip geçeceksin.

İşte bende onu anlamam biz avrupanın en büyük kupasını aldık avrupanın zirvesine yerleştik ama hala daha bazı takımlar kendini ülkenin en büyüğü ilan etmişler biz artık ülkede değil avrupada en büyük olmayı hedefliyoruz ondan ötürü olsa gerek xD

Son düzenleme:

Tüm yerli yabancı araştırmalar ve anketlerde hem avrupada başarı hem taraftar sayısı olarak GalataSaray önde.

Bir tane adam vardı 15 milyonuz dedi 20 oldu 25 milyon dedi en son Cumhuriyet mi ne kurmuşlardı . .
Şimdi içerde xD. . .

İşte bende onu anlamam biz avrupanın en büyük kupasını aldık avrupanın zirvesine yerleştik ama hala daha bazı takımlar kendini ülkenin en büyüğü ilan etmişler biz artık ülkede değil avrupada en büyük olmayı hedefliyoruz ondan ötğrğ olsa gerek

Gençler bu olaylar öyle olmaz. Asıl büyüklük nedir biliyormusunuz ?

ARMAYA SAHİP OLMAKTIR.

Siz sallayın öyle araştırmaları falan. İstatistiklere dökecek olursanız Türkiyenin en kaliteli takımı noktasına bakarsınız en az kalesinde gol gören takımlardan Beşiktaşı'da görürsünüz. Lige çıktığı sezondan bu yana ilk 6'da oynayıp ŞAMPİYON olan BursaSpor'uda görürsünüz. Anlıyacağınız bu işler bir firmanın demesiyle olmuyor. İllede en iyisi biziz diyorsanız.

En iyi takımın UEFA kupasını aldıktan sonra en iyi olduğunu demişsiniz. En iyi takım gidipte 6 KASIM'da 6 GOL yemezdi..

Kaç senedir başarısız bir tablo ortaya koymazdı...

Kendi armasına ve formasına küfür eden oyuncuları barındırmazdı..

Şunu unutmayın.

Galatasaray ne kadar Lider de olsa Kalite de olsa bir KADERİ VAR !

Saraçoğlu'nu 11 yıldır geçemez.

Beraberlikte ise Şampiyon olmuş kadar sevinir...

Şimdi dönüp bana Şİke den mikeden bahsedersiniz. Ben burda Tüm takımları savunuyorum kendimizden örnek veriyorum ben kendi takımımı bilirim.

Dünyanın en iyisi BARCELONA bile yeniliyorsa bu dönemlerde kimse en iyiden bahsetmesin açıp son yıllardaki performanslarına baksınlar.

Eğer bir takım son 2-3 yıldır ilk 3'de bile değilse ..

Yemişim onun kupasını...

xD

Birde o kupalara hiç yaklaşamayanlar var melihcm. ;)

Avrupa'da bir çok örneği var takımların atıyorum X takım misal ; 78-80 senelerinde ki performansıyla bile hep anılır, saygı duyulur.
Galatasaray'da bunu ilk başarmış ve hep önde olan bir takımdır.

Real madrid Barcelonadan daha başarılıdır. Ancak onlarda son yıllarda yeniliyorlar hemde ağır mağlubiyetlerle 60 bin kişi önünde kendi statlarında bile.
Bir takımın büyüklüğünü başka bir takımla aralarında ki maçlar ile kıyaslayamazsın.

Bir takımın büyüklüğü avrupa'da ki derecelerine, (2.3. ve 4.lükde önemlidir) kupalarına ve kendi liginde ki derecelerine ve kupalarına bakılarak yapılır ki yapılan anketlerde ve araştırmalar'da bunu sonucunu sıralama ile alırsın.

Ki boşgeç deme o anketler ve araştırmalar'da dünyanın en iyileri tarafından yapılıyor ;) .

Ve Galatasaray avrupada ve türkiyede son 5-10 yıldır yoksa buna rağmen diğer Türk takımları Galatasarayın uzun dönemdir başarısızlıklarına rağmen hala Galatasarayı geçemiyorsa demek ki ne kadar altlarda kalmışlar uzun zaman boyu ve hala altlardalar :)

Bunu bir düşünmek lazım.

xD

Avrupa'da bir çok örneği var takımların atıyorum X takım misal ; 78-80 senelerinde ki performansıyla bile hep anılır, saygı duyulur.

Real madrid Barcelonadan daha başarılıdır. Ancak onlarda son yıllarda yeniliyorlar hemde ağır mağlubiyetlerle 60 bin kişi önünde kendi statlarında bile.
Bir takımın büyüklüğünü başka bir takımla aralarında ki maçlar ile kıyaslayamazsın.

Bir takımın büyüklüğü avrupa'da ki derecelerine, (2.3. ve 4.lükde önemlidir) kupalarına ve kendi liginde ki derecelerine ve kupalarına bakılarak yapılır ki yapılan anketlerde ve araştırmalar'da bunu sonucunu sıralama ile alırsın.

Ki boşgeç deme o anketler ve araştırmalar'da dünyanın en iyileri tarafından yapılıyor ;) .

Ve Galatasaray avrupada ve türkiyede son 5-10 yıldır yoksa buna rağmen diğer Türk takımları Galatasarayın uzun dönemdir başarısızlıklarına rağmen hala Galatasarayı geçemiyorsa demek ki ne kadar altlarda kalmışlar uzun zaman boyu ve hala altlardalar :)

Bunu bir düşünmek lazım.

Düşünülmesi gereken konu o değildir.

Düşünülmesi gereken ve üstüne durulması gereken konu ne üzerine başarılı ? Köklü mü ? En çok kupasını alan mı yoksa sadece UEFA kupasını zamanında aldığı için mi ? 1 sene olmadı daha puan olarak BEŞİKTAŞ tüm takımlardan öndeydi DÜNYA SIRALAMASINDA. Türkiye'den bahsediyoruz madem..

Ayrıca mazideki kupalar yüzünden sıralamaya alınacak olunsa her takım emin ol dünya'da pek bir yeriniz olmaz. Hoş bizim UEFA galibiyetimiz falan yok bunu gözardı etmiyorum, etmekte etik değil zaten.

Ama çıkıpta bir takımı seçiyorsan o takımın başarısına bi bakacaksın kardeş :p

Sen Türkiye'nin tescilli takımı ol git 2-3 senedir bir hiç ol :p

Dünyanın en iyi takımı da Real Madrid değildir bu arada. Barcelona'dır ufak bı duzeltme daha yapıyım izninle :p

Galatasaray bir Real Madrid değidir. Şampiyonlar ligi kupasını kaldıran adamlardan bahsediyoruz o yüzden ayağını yorganına göre uzat :p

Kupa konusuna gelince.

Araştırmalara göre spor klübü demişler. Spor Klübü denilince içine Voleybolcusu da girer Basketciside Kürekçiside boksörüde :p

Önceki senelerde ve geçmişte kimin müzesinde her branşta daha çok kupası var bir araştır derim :p

Futbol takımı bıle dememısler neyın ne olduğu belli değil.

Sana puanım 9 kanka.

O puanlar Futbol ağırlıklı veriliyor, diğerleri biraz arkada kalıyor.
Avrupada başarı yakalamış ama son zamanlarında başarısız sana 10 takım sayarım kafadan.

1- Real Madrid en iyi takım demedim. Barcelona'dan daha başarılıdır dedim. Ve öyledir başarıları barçanın 2 katıdır.
Git araştır. ;) Son yılları ele alırsan barça parçalamıştır vede bana görede en iyisi barça'dır o ayrı.

2- Real'i Tüm türk takımlarını toplasan bile kıyas edemezsin bırak Gsyı. Ben Galatasaraylada-Real'i kıyaslamadım.
Real bir örnek idi.

3-Sadece mazide ki Kupalara bakılarak sıralamalar vs yapılmıyor Melih, takımların son yıllarda ki her türlü başarıları ve başarısızlıklarıda göz önüne alınıyor o yüzden galatasaray UEFA'nın yıllık genel sıralamarında hep düşüş yaşamıştır son yıllar'da.

Ama UEFA bir sıralama yapıyor Son 15 Yıl diye bir bakıyorsun 100 Takım, tak Gs ilk 20'de 30'da vs neyse işte.

4- Bro sen 17 saat nette kalma ne dediysem başka şekilde anlamışsın xD azalt azalt 10-12 saat yap sen bu süreyi :) .

Ama sen direk bana cevap vermişsin xD

Kanıtlı şeyler göster derim ben xD

Süre ile alakalı bir durum yok olusa söylerim paşa

Şimdi içerde xD. . .

xD

Bunu bir düşünmek lazım.

Daha iyi anlatılamaz.
+rep

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri