---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? tabiki argo
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 9 Nis 2011 #41 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? tabiki argo
hat3 Bayan Üye 10 Nis 2011 #42 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? Bıyıkları tabii
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 18 Nis 2011 #43 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? kıskançlıkkk..
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 11 Tem 2011 #44 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? Kıskanç Olmaları..
bluee Kayıtlı Üye 24 Eyl 2013 #45 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? yakışıklı olmaları
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 24 Eyl 2013 #46 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? argo konusmaları
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Eyl 2013 #47 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? argo
Araf Bayan Üye 26 Eyl 2013 #48 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? En belirgin ve en güzel özellikleri bence.. 'Kiskanclik'
---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? En belirgin ve en güzel özellikleri bence.. 'Kiskanclik'
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 27 Eyl 2013 #49 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? bluee' Alıntı: yakışıklı olmaları Genişletmek için tıkla ... ++ hahaha
---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? bluee' Alıntı: yakışıklı olmaları Genişletmek için tıkla ... ++ hahaha
crimsoN Kayıtlı Üye 28 Eyl 2013 #50 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? Kıskanç olmaları ve argo konuşmaları.
Berossa Kayıtlı Üye 1 Eki 2013 #51 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? yakışıklı olmaları
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 7 Eki 2013 #52 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? Argo xD
ELaSu Bayan Üye 7 Eki 2013 #53 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? Kiskanc olmamalridir ....
Heulwen Kayıtlı Üye 7 Eki 2013 #54 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? argo konusmaları
A ayParcasi Bayan Üye 16 Eki 2013 #55 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? $iklarin hepside varsecemedim Fakat yinede sevimliler...Seviyorum bir TurK
---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? $iklarin hepside varsecemedim Fakat yinede sevimliler...Seviyorum bir TurK
YanıLsama Bayan Üye 18 Eki 2013 #56 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? Türk kızlarını sevmemeleri.
Deniz kızı Bayan Üye 23 Eki 2013 #58 ---> Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Sizce Hangisi? Argo konusmalari