---> TÜRK BAYRAĞI Fun CLub !!! benidee ekleyiiinn (:
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 8 Tem 2011 #102 ---> TÜRK BAYRAĞI Fun CLub !!! eklendınız arkadaşlar
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 3 Ağu 2011 #105 ---> TÜRK BAYRAĞI Fun CLub !!! ben bu bayrağa aşığım bu ülkeye bu vatana aşığım bu ülkeyi kimse bölemicek bu ülke yobaz olmucak daima bu bayrak altında ve atatürk'ün düşünceleri doğrultusunda yaşamaya varım...
---> TÜRK BAYRAĞI Fun CLub !!! ben bu bayrağa aşığım bu ülkeye bu vatana aşığım bu ülkeyi kimse bölemicek bu ülke yobaz olmucak daima bu bayrak altında ve atatürk'ün düşünceleri doğrultusunda yaşamaya varım...
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 3 Ağu 2011 #106 ---> TÜRK BAYRAĞI Fun CLub !!! Ekle benide
ParadokS Kayıtlı Üye 3 Ağu 2011 #109 ---> TÜRK BAYRAĞI Fun CLub !!! waLL~é' Alıntı: benıde eklermısınız? Genişletmek için tıkla ... ekledik bile.
---> TÜRK BAYRAĞI Fun CLub !!! waLL~é' Alıntı: benıde eklermısınız? Genişletmek için tıkla ... ekledik bile.
waLL~é Bayan Üye 3 Ağu 2011 #110 ---> TÜRK BAYRAĞI Fun CLub !!! ' ParadokS' Alıntı: ekledik bile. Genişletmek için tıkla ... teşekkur ettim
---> TÜRK BAYRAĞI Fun CLub !!! ' ParadokS' Alıntı: ekledik bile. Genişletmek için tıkla ... teşekkur ettim
V VulcanuS Kayıtlı Üye 10 Ağu 2011 #114 ---> TÜRK BAYRAĞI Fun CLub !!! Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.. benide ekler misin..
---> TÜRK BAYRAĞI Fun CLub !!! Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.. benide ekler misin..
REiSS Kayıtlı Üye 10 Ağu 2011 #116 ---> TÜRK BAYRAĞI Fun CLub !!! Olmazsam Olmaz Ekledim Kendimi Yalnız Sol Tarafta Oldu Ne Hikmetse xD Ortalayabilirsek İyi Olur
---> TÜRK BAYRAĞI Fun CLub !!! Olmazsam Olmaz Ekledim Kendimi Yalnız Sol Tarafta Oldu Ne Hikmetse xD Ortalayabilirsek İyi Olur
_zeynep_ Bayan Üye 10 Ağu 2011 #120 ---> TÜRK BAYRAĞI Fun CLub !!! Bn varmışım zaten Unutmuştum kusura bakmayın